Închide meniul

Gigi Becali, donaţie uriaşă pentru o întreagă comunitate. Gestul impresionant făcut după ce a primit un telefon. „E prea mică milostenia ca să o discutăm”

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2021, 9:07

Gigi Becali, donaţie uriaşă pentru o întreagă comunitate. Gestul impresionant făcut după ce a primit un telefon. „E prea mică milostenia ca să o discutăm

Gigi Becali mai poate da o lovitură. Portarul Alexandru Maxim ar fi urmărit de Bayern

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • O nouă donaţie făcută de Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera a primit un telefon de la o persoană care s-a mutat într-un cartier nou construit lângă Bucureşti. Dezvoltatorul i-ar fi anunţat pe membrii comunităţii că li se va construi o biserică în care să se poată ruga, dar nimic nu s-a mai concretizat. Aşa s-a ajuns să se apeleze la Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a donat un teren pe care să se construiască o biserică

Afaceristul a răspuns pe loc că îi va ajuta pe enoriaşi şi a donat un teren de 2.000 de metri pătraţi. Mai mult, a considerat gestul ca fiind unul „prea mic” pentru a fi scos în evidenţă.

Voiau să facă biserică și m-au sunat. Era în Cosmopolis, acolo, le-a promis că le face biserică și nu le-a făcut. M-a sunat o femeie care e creștină, merge la biserică și mi-a zis că vor să facă. Le-am dat 2.000 de mp, ce mare lucru. E prea mică milostenia ca să o discutăm„, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Reclamă

Patronul lui FCSB deţine suprafeţe uriaşe de teren şi este unul dintre cei mai bogaţi români. Dumitru Dragomir a dezvăluit ce avere are Gigi Becali.

Citește și:

Ce avere are Gigi Becali. „Dacă trăieşte cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani!”

Gigi Becali are pământuri de cel puțin un miliard și jumătate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nici nu știu dacă am dreptul să spun. Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața.

Reclamă

Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta n-o știe nimeni! Nici eu nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama.

Pământul lui Gigi costă acum 300 de euro metrul, sub 250 de euro nu se vinde. În doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro. Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani„, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!