Închide meniul

Gigi Becali, donaţie uriaşă pentru o întreagă comunitate. Gestul impresionant făcut după ce a primit un telefon. „E prea mică milostenia ca să o discutăm”

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2021, 9:07

Gigi Becali, donaţie uriaşă pentru o întreagă comunitate. Gestul impresionant făcut după ce a primit un telefon. „E prea mică milostenia ca să o discutăm

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Latifundiarul din Pipera a primit un telefon de la o persoană care s-a mutat într-un cartier nou construit lângă Bucureşti. Dezvoltatorul i-ar fi anunţat pe membrii comunităţii că li se va construi o biserică în care să se poată ruga, dar nimic nu s-a mai concretizat. Aşa s-a ajuns să se apeleze la Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a donat un teren pe care să se construiască o biserică

Afaceristul a răspuns pe loc că îi va ajuta pe enoriaşi şi a donat un teren de 2.000 de metri pătraţi. Mai mult, a considerat gestul ca fiind unul „prea mic” pentru a fi scos în evidenţă.

Voiau să facă biserică și m-au sunat. Era în Cosmopolis, acolo, le-a promis că le face biserică și nu le-a făcut. M-a sunat o femeie care e creștină, merge la biserică și mi-a zis că vor să facă. Le-am dat 2.000 de mp, ce mare lucru. E prea mică milostenia ca să o discutăm„, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Reclamă

Patronul lui FCSB deţine suprafeţe uriaşe de teren şi este unul dintre cei mai bogaţi români. Dumitru Dragomir a dezvăluit ce avere are Gigi Becali.

Citește și:

Ce avere are Gigi Becali. „Dacă trăieşte cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani!”

Gigi Becali are pământuri de cel puțin un miliard și jumătate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nici nu știu dacă am dreptul să spun. Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața.

Reclamă

Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta n-o știe nimeni! Nici eu nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama.

Pământul lui Gigi costă acum 300 de euro metrul, sub 250 de euro nu se vinde. În doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro. Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani„, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă
Citește și:
Pe același subiect
Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10
Extra • 15:17
Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10: „Făceam pregătire să mă duc la Olimpiadă!”
Alexandru Bourceanu, lăsat fără cuvinte după ce Becali a spus că Şut e mai bun decât el şi Pintilii
Liga 1 • 13:46
Alexandru Bourceanu, uluit după ce Becali a spus că Şut e mai bun decât el şi Pintilii: „Nu e nimic de zis! Nu-şi are rostul”
Alexandru Bourceanu ar accepta o ofertă de la Gigi Becali
Liga 1 • 11:10
Alexandru Bourceanu ar accepta o ofertă de la Gigi Becali: „Da, aş fi dispus! Eu nu ţip la jucători, nu îi înjur”
Gigi Becali a găsit atacantul perfect pentru FCSB
Liga 1 • 9:54
Gigi Becali a găsit atacantul perfect pentru FCSB! E liber de contract din august
Jucătorul care este principala ţintă a lui Gigi Becali pe piaţa transferurilo
Liga 1 • 19 sept., 22:34
Sud-africanii au aflat cine este principala ţintă a lui Gigi Becali de pe piaţa transferurilor: „Poate fi o mină de aur!”
Ultimele știri
12:33 OFICIAL! Dinamo – Farul se va juca pe „Arcul de Triumf”. Reacţia lui Andrei Nicolescu: „Mulţumim, FRF!” 11:25 EXCLUSIV AS.ro LIVEAlexandru Bourceanu, despre căderea lui Octavian Popescu, la FCSB: ”Clubul l-a împins în față pentru a obține mai mulți bani” 11:10 EXCLUSIV AS.ro LIVEAlexandru Bourceanu ar accepta o ofertă de la Gigi Becali: „Da, aş fi dispus! Eu nu ţip la jucători, nu îi înjur” 10:31 Italienii îl laudă pe Dennis Man, după perioada perfectă în tricoul Parmei: ”E cel mai bun Dennis Man văzut vreodată” 10:17 Luis Enrique a dat verdictul după PSG – Dortmund 2-0: „Kylian Mbappe e cel mai bun jucător din lume! E un lider” 10:14 AS.ro LIVE | Alex Bourceanu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul internațional român a venit cu dezvăluiri savuroase 9:54 Gigi Becali a găsit atacantul perfect pentru FCSB! E liber de contract din august 9:10 Reacția portarului Ivan Provedel după golul marcat în prelungirile partidei Lazio – Atletico Madrid 1-1 8:46 Pep Guardiola, cuvinte uriaşe despre un jucător după City – Steaua Roşie 3-1: „E cel mai bun din Europa!” 8:27 Diego Simeone, în stare de şoc după golul marcat de portarul lui Lazio: „Le-am văzut pe toate, dar aşa ceva este rar” Vezi toate știrile
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE