Închide meniul

Gigi Becali i-a dat în judecată pe polițiști după ce a fost lăsat fără permis. Ce greșeli ar fi făcut agentul care a completat procesul verbal

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 20:20

Reclamă
Gigi Becali i-a dat în judecată pe polițiști după ce a fost lăsat fără permis. Ce greșeli ar fi făcut agentul care a completat procesul verbal

Gigi Becali se judecă cu polițiștii pentru a nu-i fi suspendat permisul de conducere

g4media.ro

Gigi Becali ar fi avut o viteza de 103 km/h în Argeş. Se grăbea să ajungă la înmormântarea părintelui Iermonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei, cel care murise cu câteva ore înainte de slujba de Înviere. Becali a fost amendat cu 1305 lei și ar fi rămas fără permis timp de 90 de zile, dacă nu apela la ajutorul avocaților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum încearcă Gigi Becali să rămână cu permis

Potrivit gândul.ro, latifundiarul din Pipera a invocat mai multe greșeli ale agentului care a completat procesul verbal. Avocatul său încearcă să obțină câștig de cauză la Judecătoria Pitești deoarece polițistul care l-a tras pe dreapta nu ar fi consemnat drumul și localitatea în care s-a comis infracțiunea.

DN7- Valea Ursului, dar de fapt este o eroare deoarece in localitatea Valea Ursului-Argeș nu exista DN, ci Drum European 81 asa cum apare si pe indicator”, ar fi reacționat avocatul lui Becali. Mai mult, nu ar fi indicat cu exactitate locul în care finanțatorul lui FCSB ar fi condus cu peste 100 km/h. În procesul verbal a menționat „DN7 Km Unitatea Militară” și nu „DE 81”, cum ar fi fost corect.

Gigi Becali a anunțat că este dispus să achite amenda, dar că își dorește să îi fie anulată decizia de suspendare a permisului de conducere. S-a arătat extrem de nemulțumit încă din momentul incidentului.

Da, am rămas fără permis. Ce să se întâmple? A spus că aveam 103 km/h şi mi-a zis că se reţine permisul… nu a vrut să-mi arate filmarea şi o să cer filmarea pentru că nu sunt de acord. Am spus pe procesul verbal că nu sunt de acord şi o să văd filmarea în instanţă„, a declarat Gigi Becali anul trecut, potrivit observatornews.ro, imediat după ce a fost lăsat fără permis.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și