Închide meniul
Foto

Gigi Becali, în culmea fericirii! Nepotul său favorit s-a însurat. Miliardarul de la FCSB a făcut show la cununia civilă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 august 2021, 17:09

Gigi Becali, în culmea fericirii! Nepotul său favorit s-a însurat. Miliardarul de la FCSB a făcut show la cununia civilă

Gigi Becali are o avere uriașă

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Evenimentul a avut loc la Primăria Voluntari. Gigi Becali a fost în centrul atenției, în ciuda problemei pe care încă o are la brațul stâng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut show la nunta nepotului său

Din peisaj nu a lipsit nici Teodora Becali, fiica patronului de la FCSB, cea care a devenit anul trecut mămică. Teodora a venit însoțită de partenerul ei, Mihai Mincu.

Lucian Becali s-a însurat cu Iulia, o tânără foarte atrăgătoare. A fost agitație mare la cununia civilă din Voluntari, iar Gigi Becali a întreținut toată atmosfera.

Miliardarul din Pipera a stârnit hohote de râs la ieșirea cuplului și a invitaților din clădire, atunci când a verificat „autenticitatea” certificatului de căsătorie, potrivit prosport.ro.

Lucian Becali este fiul Dorinei, sora mai mare a lui Gigi Becali care a murit din cauza unei boli incurabile. Latifundiarul din Pipera a avut grijă de nepotul său și l-a tratat ca pe propriul copil.

Reclamă

Gest uluitor făcut de Gigi Becali la botezul nepoatei lui

Gest uluitor făcut de Gigi Becali la botezul nepoatei lui. Patronul lui FCSB a dezvăluit că s-a ridicat de la masă chiar în timpul evenimentului care a avut loc în urmă cu un an.

Omul de afaceri nu s-a putut abţine atunci când lăutarii şi-au făcut apariţia în restaurant şi i-a surprins pe invitaţi. Gigi Becali nu a mai putut rezista şi şi-a explicat acum gestul.

Eu nu merg la petreceri. Nu merg la nunţi, la botezuri. M-a rugat fata lui Iordănescu, Maria, să o cunun. I-am zis că nu vin la muzică, la distracţie…doar la biserică.

Reclamă 4 / 0/3

Am botezat-o pe nepoata mea… Am stat la masă, iar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau. Înţelegeţi! Nu pot. Se întâmplă în sufletul şi trupul omului ceva şi nu poţi să mai suporţi. Nu mai suport muzica deloc”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Gigi Becali îi va fi naş unei tinere vedete din România

Gigi Becali a acceptat să îi fie naş Mariei Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu. Milionarul român a pus însă o condiţie, să nu fie prezent decât la biserică.

M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

În vârstă de 25 de ani, Maria Iordănescu a moştenit pasiunea pentru fotbal de la tatăl ei, Anghel Iordănescu. Fiica selecţionerului de la Cupa Mondială din SUA 1994 prezintă ştirile sportive la un post naţional de televiziune, Prima TV.

Ea a studiat la ASE (Academia de Studii Economice), dar a urmat şi cursurile unei şcoli de televiziune.

Recomandări
  • Bucurie mare în familia Becali
  • Nepotul patronului de la FCSB s-a însurat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și