Închide meniul

Gigi Becali nu are puterea să se uite nici la o poză cu Vladimir Putin: ”Pe cuvânt că îmi e frică. Nu mai puneți poza cu el. Îmi e frică doar când îl văd. Dacă-l văd, o iau la fugă. Doamne, miluiește!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2022, 12:50

Gigi Becali nu are puterea să se uite nici la o poză cu Vladimir Putin: ”Pe cuvânt că îmi e frică. Nu mai puneți poza cu el. Îmi e frică doar când îl văd. Dacă-l văd, o iau la fugă. Doamne, miluiește!”

Gigi Becali nu renunţă la visul de a lua 50 de milioane de euro pe Tavi Popescu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă | Hepta

Gigi Becali susține că îi este frică de Vladimir Putin. Atât de frică, încât nu vrea să vadă nici poze cu liderul de la Kremlin. Asta după ce acesta a ordonat atacul asupra Ucrainei. Mai mult, au apărut zvonuri că Roman Abramovich ar fi fost otrăvit la ordinul președintelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu de Putin nu vorbesc prea mult. Îmi e frică. Poate spune «Să moară cine a vorbit neprietenos de mine». Otrăvește pe cine a vorbit urât urat de el. Se poate da și acest ordin. Ce mare lucru pentru el? Pe cuvânt că îmi e frică.

Îmi e frică, având în vedere ce face. Nu mai puneți poza cu el. Îmi e frică doar când îl văd. Nu vorbesc despre el. Nu mă bag. Poate zice să moară cine a avut o atitudine neprietenoasă. Dacă-l văd, o iau la fugă. Doamne, miluiește!”, a spus Gigi Becali, la România TV.

Gigi Becali, opinii despre războiul din Ucraina

Pe de altă parte, Gigi Becali nu crede că Roman Abramovich a fost otrăvit. Patronul de la FCSB a vorbit și despre Volodimir Zelenski.

”Aia cu otrăvitul e vrăjeală! E minciună. Ce otravă? Abramovich are o boală de piele. Atâta tot. N-a fost, mă, otrăvit. E vrăjeală. El are o boală de piele și de aceea nu e vorba de otravă.

Reclamă

Vreți să spun ce știu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar, care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovich. L-a sunat pe Zelenski: «Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovich». Și Zelenski l-a sunat pe Biden și i-a zis «Iartă-l pe Abramovich». El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziștii. Miliardarul ăla e evreu și lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Știu eu”, susține Gigi Becali.

Ce spune Becali de președintele Zelenski

”Nu am spus că nu îmi place de Zelenski. Am spus doar adevăruri. A stat și și-a riscat viața. Bravo lui. Lui îi e frică de popor și de aceea nu cedează teritorii. Nu am spus că nu-mi place de el. Cui nu-i place de Zelenski?

El vrea să fie ajutat și speculează. Zice «Vin spre voi». Este exclus ca Rusia să intre măcar un centimetru în spațiul NATO. Ei vin până la graniță. Dar nu e alor? Moldova e a rușilor. Moldova e a lui Putin când vrea, în două ore. Dacă vrea, pe noi ne ocupă în 5 ore. Dar îi e frică pentru că noi suntem în NATO”, a încheiat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și