Închide meniul

Gigi Becali, reacţie dură după moartea lui Rudel Obreja: „Boxer, ditamai omul, bolnav de cancer, nu-ţi dau voie, bă, să te tratezi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2023, 13:09

Gigi Becali, reacţie dură după moartea lui Rudel Obreja: „Boxer, ditamai omul, bolnav de cancer, nu-ţi dau voie, bă, să te tratezi

Gigi Becali, reacţie dură după moartea lui Rudel Obreja

Rudel Obreja a murit la 57 de ani / Hepta

Gigi Becali a avut o reacţie dură după moartea lui Rudel Obreja. Finanţatorul de la FCSB susţine că fostul campion a fost lăsat prea târziu să iasă din închisoare, pentru a avea parte de un tratament împotriva cancerului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„N-aţi văzut omul, moare în puşcărie. Obreja, boxer, ditamai omul, bolnav de cancer, nu-ţi dau voie, bă, să te tratezi. Dup-aia zice „lasă-l în puşcărie!”.

Gigi Becali, reacţie dură după moartea lui Rudel Obreja

Bine, mă, e corupt. Legea ce spune. Acasă, 30 de zile, în regim deschis. Dă-i, bă, 25, dă-i 22. Nu-i dai niciuna, vine copilul la puşcărie. De când spun astea, de 10 ani de când m-am eliberat.

Şi văd că nu se rezolvă nimic. Aia care a dat puşcărie şi a murit lumea în puşcărie să fie măcar la pensie. Dar ea e judecătoare la Curtea Constituţională. Atunci va fi România sănătoasă”, a spus Becali.

Născut pe 6 august 1965 la Galaţi, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 şi cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câştigător al Centurii de Aur şi al titlului naţional.

Reclamă

Rudel Obreja, cinci ani de închisoare

În martie 2017, instanţa supremă a condamnat-o pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, fiind achitată pentru tentativa de folosire de declaraţii false sau incomplete.

Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, Gheorghe Nastasia a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare, iar Ana Maria Topoliceanu a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, în timp ce fostul mnistru al Economiei Ion Ariton a fost achitat.

Pe 22 iulie, Tribunalul Ilfov a decis că poate fi întreruptă executarea pedepsei pentru fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Gala Bute. El a solicitat suspendarea executării pedepsei, argumentând că are cancer cu metastaze şi doreşte să se trateze corespunzător.

Reclamă 4 / 0/3

„Drum lin, Rudi! Dumnezeu să te odihnească! Condoleanţe familiei!”, a fost mesajul postat pe Facebook şi de fosta soţie a lui Obreja, Antonela Maria Obreja.

Recomandări
  • Gigi Becali, reacţie dură după moartea lui Rudel Obreja
  • Fostul şef de la FR Box avea 57 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și