Închide meniul
Foto

Gigi Becali se duce direct pe Calea Victoriei, după „Marşul Normalităţii”. Va fi însoţit de preoţi: „Sfinţesc cu agheasmă”

Publicat: 29 iulie 2023, 17:29

Reclamă
Gigi Becali se duce direct pe Calea Victoriei, după „Marşul Normalităţii”. Va fi însoţit de preoţi: „Sfinţesc cu agheasmă”

Gigi Becali nu se dezice şi se duce pe Calea Victoriei, după "Marşul Normalităţii"

Gigi Becali a dat cu agheasmă pe străzi şi anului trecut / Hepta

Gigi Becali nu se dezice şi se duce din nou pe Calea Victoriei, după „Marşul Normalităţii”. Patronul FCSB-ului anunţă că va fi însoţit de preoţi şi că va sfinţi străzile cu agheasmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi în anii trecuţi, milionarul român a decis să îşi facă apariţia în centrul Capitalei, după marşul comunităţii LGBT. Omul de afaceri a făcut declaraţii extrem de controversate, chiar dacă a ţinut să afirme că nu mai este la fel de „radical” cum era în trecut.

Gigi Becali se duce direct pe Calea Victoriei, după „Marşul Normalităţii”

Nu ne putem opune. Ce putem face noi? Când ei fac un marş, nu protestăm, că ei sunt liberi să facă ce vor. Şi noi suntem liberi să sfinţim locul, adică să curăţim de duhuri.

De exemplu, pe Calea Victoriei, mâine, la ora 18, o să fie o lucrare de sfinţire a locului, de curăţire a duhurilor necurate, că pe acolo, pe unde trec ei, lasă duhuri rele şi fac accidente oamenii, mor oameni după aia.

Niciodată adopţie şi niciodată căsătorie în biserică. Duhurile rele, dracii rămân în urma lor pe Calea Victoriei şi fac oamenii accident cu maşina mâine, poimâine, peste o săptămână. Eu nu am treabă cu ei.

Reclamă

Acum sunt mai liberal, înainte eram radical. Acum m-am gândit – stai că oamenii nu au nicio vină, eu nu mai dau vina pe om, eu dau vina pe păcat, pe drac, care îl pune pe om să facă păcat.

Ce pot să fac eu? Merg pe Calea Victoriei şi sfinţesc cu agheasmă, că mai rămân draci pe acolo, pe o trecere de pietoni, pe o scară de bloc. Mâine, la ora şase, cu preoţi„, a declarat Gigi Becali pentru realitatea.net.

În vara anului trecut, Gigi Becali a avut alături un sobor de preoţi şi a aruncat cu agheasmă pe străzile din Bucureşti. A fost însoţit şi de Mihai Stoica şi Alexandru Tudor. Imaginile s-au viralizat (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Sute de persoane participă la „Marşul Normalităţii”

Câteva sute de persoane participă, sâmbătă, la cea de-a 19-a ediţie a „Marşului Normalităţii”, „marşul pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”, după cum au descris organizatorii, Asociaţia Noua Dreaptă, pe Facebook, evenimentul.

Unii participanţi au venit cu tricolorul şi cu pancarte pe care scrie „Stop parteneriatelor, căsătoriilor, adopţiilor homosexuale”, „Ruşine Cătălin Predoiu – promovează recunoaterea pe teritoriul României a căsătoriilor dintre persoane de acelaşi sex încheiate în alte state”, Strămoşii s-au jertfit pentru România Mare, nu pentru homosexualitate” sau „Avortul este crimă”. De la ora 17.00 este programată să înceapă a 18-a ediţie a Marşului Bucharest Pride 2023, eveniment organizat de către Asociaţia Accept, anunţă news.ro.

Marşul Normalităţii” a început sâmbătă, de la ora 13.00, pe traseul Piaţa Romană – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii – Patriarhia Română, conform paginii de Facebook a evenimentului.

Organizatorii „Marşului Normalităţii” explică motivele pentru care invită oamenii să proteste în ţară şi să susţină valorile familiei tradiţionale.

Astfel, Asociaţia Noua Dreaptă şi alte asociaţii şi activişti implicaţi şi în campania referendumului pentru familie care a avut loc în anul 2018 precizează că protestul de sâmbătă este „faţă de parada ho.mo.se.xu.alilor, o manifestare cu caracter obscen şi provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării parteneriatelor, căsătoriilor şi adopţiilor ho.mo.se.xu.ale

Marsul este şi „Faţă de decizia şi intenţia CEDO de a băga pe gâtul românilor căsătoriile şi parteneriatele ho.mo.se.xu.ale, în dispreţul majorităţii creştine din România şi a Codului Civil român care prevede explicit la art 277: «(1) Este interzisă căsătoria dintre persoane de acelaşi sex. (2) Căsătoriile dintre persoane de acelaşi sex încheiate sau contractate în străinătate fie de cetăţeni români, fie de cetăţeni străini nu sunt recunoscute în România. (3) Parteneriatele civile dintre persoane de sex opus sau de acelaşi sex încheiate sau contractate în străinătate fie de cetăţeni români, fie de cetăţeni străini nu sunt recunoscute în România»”.

Totodată, manifestaţia estte şi împotriva „atitudinii agresive şi jignitoare a lobby-ului ho.mo.se.xual care anul acesta a organizat parade ho.mo.se.xuale şi la Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara, pregătind o manifestare provocatoare similară la Oradea” şi „faţă de harţuirea românilor care şi-au exprimat public opoziţia faţă de ideologia de gen şi promotorii acestei aberaţii, ultima victimă fiind chiar cunoscuta campioană Sorana Cîrstea”.

Reclamă

Marşul Bucharest Pride 2023 celebrăm vizibilitatea comunităţii LGBTQIA+ din România va începe, sâmbătă de la ora 17.00, pe Calea Victoriei, fiind organizat de către Asociaţia Accept. Marşul Pride se desfăşoară pe Calea Victoriei – Pod Naţiunile Unite – Bd. Naţiunile Unite – traversare Bd. Libertăţii – alveola Parc Izvor – Parc Izvor, conform paginii de Facebook a evenimentului.

Sărbătorim iubirea şi puterea comunităţii LGBTQIA+ din România printr-un maraton de evenimente. Bucharest Pride 2023 este despre familie şi despre dreptul de a avea o familie, indiferent de orientarea sexuală sau identitatea de gen”, arată descrierea evenimentului organizat de ACCEPT.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 1-0. Funsho a dat lovitura! Andrei Vlad a comis o gafă uriaşă 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 1-1, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! Moron a egalat cu un şut fabulos. Probleme pentru Răzvan Lucescu! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, acum în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” Vezi toate știrile
Citește și