Închide meniul

Gigi Becali se mută din Palatul de pe Aleea Alexandru! Patronul de la FCSB îşi construieşte unul nou

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 15:21

Gigi Becali se mută din Palatul de pe Aleea Alexandru! Patronul de la FCSB îşi construieşte unul nou

Gigi Becali se mută din Palatul de pe Aleea Alexandru!

Gigi Becali, în faţa Palatului din Aleea Alexandru/ MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO/ Hepta

Gigi Becali se mută din Palatul de pe Aleea Alexandru! Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF şi un apropiat al patronului de la FCSB, a dezvăluit că acesta a luat decizia de a-şi construi un nou palat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palatul din Aleea Alexandru este unul dintre bunurile de preţ ale lui Gigi Becali. Construcţia datează din 1915, fiind în posesia latifundiarului din Pipera încă din 2006.

Gigi Becali se mută din Palatul de pe Aleea Alexandru

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali are în plan să se mute într-un nou palat. Fostul şef de la LPF a declarat că patronul de la FCSB îşi construieşte o nouă locuinţă de lux, care-i va deveni casă în curând.

De asemenea, Dragomir a mai mărturisit că în apropierea noului palat al lui Gigi Becali se va afla şi o biserică, tot construită de latifundiarul din Pipera.

„Biserica e la 300 de metri de mine! Și-a făcut el și birourile lui. Nu și le-a terminat încă. Structura e finalizată. Pentru asta își face palatul ăsta lângă biserică. Categoric se va muta de la Palat!”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Pe de altă parte, Dumitru Dragomir a mai declarat că Palatul din Aleea Alexandru îl poate umple de bani pe Gigi Becali, în cazul în care acesta va vrea să-l vândă.

„Palatul îl vinde, mă! Poate să-l vândă oricând! Are valoare comercială formidabilă. Când are nevoie de bani îl vinde!”, a mai spus Dumitru Dragomir, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

În 2006, atunci când a cumpărat Palatul, Gigi Becali i-a plătit industriaşului Max Auschnitt suma de şapte milioane de euro. Construcţia din Aleea Alexandru a fost iniţial a avocatului Iancu Manu, iar ulterior i-a devenit locuinţă prim-ministrului Petru Groza până în 1989. Palatul patronului de la FCSB este o adevărată bijuterie arhitecturală, fiind copia unei clădiri celebre din Paris, Palatul Biron.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă pentru a-şi vinde Palatul

Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă pentru a-şi vinde Palatul din Aleea Alexandru. Patronul FCSB-ului a fost tentat cu o propunere spectaculoasă de Simion Apreutese, cel care şi-a dorit să cumpere de la el şi echipa de fotbal. Omul de afaceri, care este bun prieten cu Ilie Dumitrescu, a purtat negocieri cu latifundiarul din Pipera.

”Băiat de treabă, băiat de afaceri bun. E de mare calitate, mi-a plăcut foarte mult de el. Mi-a spus mie, i-am spus și eu lui de unde ai tu de tânăr atâția bani? Nu știu ce am mai vorbit noi acolo, păi nu așa ne-ați educat nea Gigi? Adică el așa cum ar veni, era un model pentru el. Mi-a plăcut foarte mult de băiat. Mi-a zis că vrea și palatul. Păi cum îl iei tu? Păi tot ce vinde Becali vreau să cumpăr.

Păi ai mă tu bani? Păi zice îți dau 10 milioane și pleci când vrei din el, stai cât vrei în el. Îți dau 10 milioane ca să fie palatul al meu. Dar de ce vrei tu așa? Păi vreau că tot ce are Becali de marcă, exclusivist, să fie al meu. Păi mi-a zis: măi nea Gigi, am văzut că nu vrei să vinzi, că la mișto ai făcut.

Dar uite, îți dau și eu 10 milioane și să-mi dai acțiuni câte vrei, dă-mi 20, 30%. Păi cum să-și dau mă? Faci ce vrei, nu mă bag, nu te deranjez, sunt cu tine asociat. Da mă, da cum? Eu vreau să fiu acolo cu dumneata. I-am zis băi tată nu-i corect, la fotbal știi cum e, ori ești patron tu, ori socios. Ori milioane de oameni care fac cotizație, ori un singur patron”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și