Închide meniul

Gigi Becali, „tunuri” de 55 de milioane de euro! Patronul lui FCSB a dat loviturile mult visate. Ultima afacere i-a adus o avere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2021, 19:45

Gigi Becali, „tunuri de 55 de milioane de euro! Patronul lui FCSB a dat loviturile mult visate. Ultima afacere i-a adus o avere

Gigi Becali are o avere uriașă

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Gigi Becali a vândut un teren în zona Pipera, de circa 7,4 hectare, către afaceristul român Ion Crăciunescu (coincidență de nume cu celebrul arbitru român). În urma tranzacției, patronul lui FCSB a încasat 25 de milioane de euro, potrivit Profit.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, mai bogat cu 55 de milioane de euro

Gigi Becali a vândut, în ultima perioadă, mai multe terenuri în Pipera. Peste 55 de milioane de euro a adunat Gigi Becali din acestei tranzacții, potrivit sursei citate.

Gigi Becali este cel mai bogat patron din fotbalul românesc și în 2021, anunță Capital, care a realizat top 300 ai celor mai bogați români. Nume precum Simona Halep, Mircea Lucescu, Cosmin Olăroiu sau Gică Hagi nu lipsesc de pe listă. Pe ce loc sunt numele importante din sportul românesc în top 300 ai celor mai bogați români:

Gigi Becali va stopa investiţiile la FCSB dacă nu câştigă titlul

Egalul cu Sepsi din ultimul meci al anului l-a supărat rău pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Acesta a anunţat o decizie radicală în condiţiile în care echipa sa nu va câştiga titlul nici în acest sezon. Va stopa investiţiile.

„Eu, la revedere, bani de la mine din buzunar eu nu mai dau. Vând tot. Tot ce e de vânzare, vând imediat. Tănase, iau banii. Dacă dau 3 milioane, îl iau. Eu ți-am spus sentimentul meu de acum, adică dezamăgit. Dar, dacă ține strategia cu vânzare de jucători, mă ocup. Dar, dacă trebuie să dau bani din buzunar…Un lucru e clar 500%: bani din buzunarul lui Becali pentru ca niște jucători să se joace cu mingea și să o bage în poartă nu veți mai vedea.

Reclamă

Nu sunt idiot, nu sunt masochist, de ce să dau foc la banii mei? Strategia a ținut și ține și acum, pentru că încă mă bat la titlu. Dar nu poți să te bați cu o echipă care are 40 de jucători și salarii mari. CFR are un patron foarte puternic, cu foarte mulți bani. Eu nu-mi permit să arunc atâția bani, eu nu am puterea asta. Bravo lui, că poate”, a spus Becali, la Pro X.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și