Închide meniul

Gigi Becali uimește din nou! Unde a început să construiască o nouă biserică! ”Eu dau de mâncare la mii de copii”

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 12:45 / Actualizat: 29 martie 2023, 22:07

Gigi Becali uimește din nou! Unde a început să construiască o nouă biserică! ”Eu dau de mâncare la mii de copii”

Gigi Becali uimește din nou! Unde a început să construiască o nouă biserică!

Hepta

  • Gigi Becali construiește 4 biserici în Africa
  • Becali hrănește mii de copii din Africa

Gigi Becali a dezvăluit că, după Rwanda și Burundi, acum construiește o biserică și în Congo. Omul de afaceri susține că hrănește mii de copii de culoare din Africa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu dau de mâncare la mii de copii, construiesc 3 mănăstiri în Rwanda, Burundi, acum fac și una în Congo. A patra. Am început să fac o mănăstire în Congo”, a dezvăluit Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali și-a dus deja 300 de oi în locul unde vrea să se călugărească

Gigi Becali este dispus să îşi dedice viaţa bisericii. Patronul lui FCSB este hotărât să renunţe la afaceri şi să se călugărească. S-a aflat locul unde latifundiarul din Pipera vrea să se retragă, departe de ochii lumii.

Reclamă

Omul de afaceri, care este din 2003 finanţatorul lui FCSB, a plănuit să călugărească la o Mănăstire de lângă satul Comanca, alfată la aproximativ 210 kilometri depărtare de vila lui din Pipera, potrivit fanatik.ro. Gigi Becali și-a ales o zonă muntoasă, cu aer curat, iar Mănăstirea unde vrea să se retragă se află într-o vale.

În zona unde se află Mănăstirea respectivă sunt și mai multe case, unde locuiesc oameni, iar între ele sunt amplasate mai multe panouri solare. În plus, Mănăstirea e „îmbrăcată” complet în aur pe interior, fiind cunoscută drept Athosul românesc.

Reclamă

Mănăstirea lui Gigi Becali e interzisă femeilor

Un detaliu important e că Mănăstirea e interzisă femeilor. Gigi Becali și-a adus deja acolo aproximativ 200-300 de oi, potrivit sursei citate. Deși n-au voie în Mănăstire, Gigi Becali plănuiește să construiască case pentru fiicele și soția lui în zona respectivă. Afaceristul. vrea să facă același gest și pentru oamenii săi de încredere de la FCSB, Luțu, Mihai Stoica și Alexandru Tudor.

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil – Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!