Închide meniul

Gigi Mulţescu, subiect în presa din Anglia. Ce i-a surprins pe englezi la antrenorul român

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2022, 17:22

Gigi Mulţescu, subiect în presa din Anglia. Ce i-a surprins pe englezi la antrenorul român

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Mulţescu/ Hepta

  • Gigi Mulţescu, subiect în presa din Anglia
  • Antrenorul român a rămas fără angajament, după despărţirea de Dinamo

Gigi Mulţescu a ajuns subiect în presa din Anglia. Antrenorul român i-a surprins pe englezi prin numărul de echipe la care a antrenat, pe parcursul carierei sale de 37 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Mulţescu a rămas fără angajament, după despărţirea de Dinamo, în aprilie 2021. Antrenorul ajuns la 70 de ani, a bifat 5 mandate de antrenor pe banca roş-albilor, pentru care a evoluat şi ca jucător.

Gigi Mulţescu, subiect în presa din Anglia. Ce au scris englezii

Lui Gigi Mulţescu i-a fost dedicat un întreg articol în presa din Anglia. Britanicii de la Daily Star i-au analizat cariera de antrenor a românului, şi sunt uimiţi de numărul de echipe la care Mulţescu a antrenat. Aceştia au doar cuvinte de laudă la adresa lui Mulţescu.

Reclamă

„Un manager de fotbal care a preluat senzaţional conducerea a 40 de echipe de fotbal în doar 37 de ani. Şi în continuare este la mare căutare”, a titrat Daily Star.

Totodată, jurnaliştii britanicii au remarcat şi faptul că Gigi Mulţescu este supranumit „Smurdul”, deoarece a reuşit, de-a lungul carierei sale, să redreseze echipe aflate în situaţie critică.

Reclamă

„Şi-a petrecut în mare parte cariera în România, Mulţescu a fost poreclit „Smurdul”- după serviciile de urgenţă din România- datorită faptului că a preluat echipe aflate în pericol de retrogradare şi le-a ajutat să evite căderea”, au mai scris cei de la Daily Star.

Gigi Mulţescu a antrenat în România echipe precum Dinamo, Astra, Petrolul şi Universitatea Craiova. Totodată, antrenorul român a mai stat pe banca unor echipe din Turcia şi din Golf.

În prezent, Gigi Mulţescu este secundul lui Yuksel Yesilova, la Agri Spor, formaţie care evoluează în liga a 3-a din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Lazăr a semnat cu Dinamo

Valentin Lazăr a semnat cu Dinamo şi este primul transfer important făcut de „câini” după retrogradarea în Liga 2. Jucătorul în vârstă de 32 de ani îşi începe al treilea mandat la clubul din Ştefan cel Mare, după cele din 2013-2017, respectiv 2020.

Chiar dacă clubul are mari probleme financiare, Vali Lazăr a dezvăluit că nu a stat pe gânduri când i s-a propus să revină la Dinamo. A dezvăluit că nici nu a fost interesat câţi bani ar urma să încaseze.

“Am semnat cu Dinamo pe un an de zile. O să am contract sezonul acesta. Am prins perioade şi mult mai bune şi mai puţin bune. Acum este un alt nivel. Este Liga 2, sunt mulţi jucători din academie care trebuie să crească, să prindă meciuri în picioare ca să poată merge mai sus.

Referitor la cum am ajuns eu la Dinamo, a fost iniţiativa mea să vin să ajut. Oamenii mi-au propus un salariu, am acceptat din prima, n-a contat. Şi dacă îmi propuneau mai puţin, veneam. Am vrut să ajut.

Am 32 de ani, nu am nicio accidentare, până în ziua de azi nu am avut nici măcar o întindere, mă simt în formă fizică ok şi am zis că pot să ajut. Cred că pot juca la acest nivel”, a declarat Valentin Lazăr pentru fanatik.ro.

Lazăr a evoluat ultima dată la CSM Reşiţa, acolo unde a ratat promovarea în Liga 2. Echipa antrenată de Dan Alexa a fost învinsă de barajul cu CSC Dumbrăviţa. Noul jucător al lui Dinamo, care are o cotă de 75.000 de euro, a făcut glume „amare” când a fost întrebat de probleme de la Săftica. Lipsa bucătarului ar fi cel mai mare minus.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Vlad, într-un antrenament pentru România
Liga 1 • 6 mai, 16:55
Andrei Vlad, viitorul portar al naționalei? Ce trebuie să facă jucătorul renegat de Gigi Becali. Hai, România! În fiecare zi
Dusan Uhrin
Fotbal • 13 apr., 18:46
Dusan Uhrin, aproape de a semna cu Dinamo după demisia lui Gigi Mulţescu. Cehul, aşteptat deja la antrenamente!
Paul Anton
Fotbal • 13 apr., 18:25
Paul Anton, şocat de plecarea lui Gigi Mulţescu. "Cum adică şi-a dat demisia?". Reacţia de necrezut a mijlocaşului lui Dinamo
Fotbal intern • 13 apr., 18:03
Gigi Mulţescu şi-a dat demisia după înfrângerea cu Astra din Cupa României! Dinamo rămâne fără antrenor: "Nu mai există cale să mă răzgândesc!"
Fotbal intern • 10 apr., 14:11
Fanii din PCH, mesaj categoric pentru Gigi Mulţescu: "Mulțumim pentru tot! Presiunea a fost prea mare". Dinamo riscă să rămână fără antrenor!