Închide meniul

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a apărut informaţia conform căreia ginerele său ar fi fost prins sub influenţa drogurilor la volan

Reclamă

Publicat: 1 februarie 2023, 15:21

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a apărut informaţia conform căreia ginerele său ar fi fost prins sub influenţa drogurilor la volan

Mihai Mincu s-a căsătorit cu Teodora Becali

Hepta

Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, ar fi fost prins sub influenţa drogurilor la volan şi riscă să ajungă la închisoare. Dosarul ginerelui lui Gigi Becali a fost trimis deja la Parchet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Mincu s-a căsătorit cu Teodora Becali, fiica cea mare a patronului de la FCSB, în 2019. Mihai Mincu şi Teodora Becali au împreună doi copii.

Update: Gigi Becali a oferit o primă reacţie după ce a apărut informaţia conform căreia ginerele său ar fi prins drogat la volan.

Bă, tată, de problema ginerului meu… minciuni. Adică tot felul de minciuni. Luaţi dosarul! Duceţi-vă la sectorul 1 la judecătorie şi luaţi voi dosarul. Dacă sunteţi voi corecţi şi drepţi, luaţi dosarul. Ca să nu mai existe minciuna.

Pe dosar, pe acte. Aşa, ca să denigrezi… eu le-am spus, aşteptaţi-vă la asta. Numele ăsta de Becali va mai sta încă 20-30-40 de ani. După ce mor eu încă 6-7 ani. Am zis: ‘În politică să nu intraţi, în fotbal nu’.

Reclamă

Pe mine nu mă interesează gura lumii, mă interesează copiii. Văd copiii. (Reporter: Păi şi echipa cui o lăsaţi?) Echipa nu o las, când mor eu, la revedere. Nu las echipa la familie! Le-am zis: ‘Vreţi să nu apăreţi în presă? Terminaţi cu FCSB’. Mi-au zis că nu vor în presă. Vor să fie liniştiţi”, a spus Gigi Becali.

Stirea iniţială!

Ginerele lui Gigi Becali ar fi fost prins sub influenţa drogurilor la volan

Gigi Becali a primit o veste şocantă. Soţul Teodorei, fiica sa cea mare, a fost depistat pozitiv la „drug test”. Conform celor de la cancan.ro, dacă va fi găsit vinovat, ginerele lui Gigi Becali riscă până la 5 ani de închisoare.

Reclamă 4 / 0/3

Vestea i-a picat cum nu se poate mai prost lui Gigi Becali. Şe ştie că patronul de la FCSB este un om religios şi nu este de acord cu astfel de practici.

Mihai Mincu a avut probleme cu poliţia şi în 2020

Ginerele lui Gigi Becali a avut probleme cu legea şi în 2020. Mai exact, Theodor Mincu a primit o amendă de 3.000 de lei după ce a evitat să se supună contrololului vamal din Aeroportul Otopeni.

Mai exact, anul trecut, Theodor Mincu s-a înscris pe culoarul nimic de declarat, dar în urma controlului polițiștii au descoperit bunuri nedeclarate.

Conform Prosport, ginerele lui Gigi Becali ar fi încercat să îi inducă în eroare pe polițiști. Același lucru s-a petrecut și în fața judecătorilor, iatr Mincu a primit o amendă de 3.000 de lei. Magistrații i-au admis solicitarea şi i-au anulat amenda.

A fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, reținându-se că, în incinta Aeroportului Henri Coandă, pe fluxul de intrare în țară, s-a înscris pe culoarul «nimic de declarat», iar în urma controlului vamal s-au găsit bunuri nedeclarate.

A încercat să inducă în eroare instanța de judecată prin furnizarea unor fotografii din partea opusă a culoarului, care să înfățișeze acea bandă roșie susținută de stâlpi și să pară că accesul pe culoarul «bunuri de declarat» era inaccesibil”, se arăta în motivarea instanței, după ce Mihai Theodor Mincu a pierdut procesul. Theodor Mincu a decis să conteste amenda, iar magistraţii i-au anulat amenda.

Apariţie de 100.000 de euro pentru Teodora Becali

Teodora Becali a atras toate privirile când a ieşit la cumpărături alături de soţul ei, Mihai Mincu. Teodora a dat naştere unei fetiţe în vara anului trecut. Ea impresionează cu forma sa fizică la mai puţin de 10 luni de la momentul naşterii.

Reclamă

Fiica lui Gigi Becali a fost surprinsă de paparazzii spynews.ro. Teodora şi soţul ei au plecat cu încărcaţi de cumpărături de la un centru comercial din Bucureşti. Teodora nu a uitat să-şi cumpere şi florile preferate.

Silueta de admirat a proaspetei mămici a fost scoasă în evidenţă de ţinuta aleasă: blugi strâmţi şi o bluză simplă. Pungile pline şi-au găsit loc pe bancheta din spate.

Cei doi au plecat spre casă la bordul unei maşini luxoase, de peste 100.000 de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și