Închide meniul

Giovanni Becali, înainte de Parma – Pisa: „Moruţan se va reîntâlni cu un prieten! Au o relaţie bună!” Derby-ul românilor din Serie B, exclusiv în AntenaPLAY, de la 21:30

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2023, 13:38

Reclamă
Giovanni Becali, înainte de Parma – Pisa: „Moruţan se va reîntâlni cu un prieten! Au o relaţie bună! Derby-ul românilor din Serie B, exclusiv în AntenaPLAY, de la 21:30

Ioan Becali a prefaţat Parma - Pisa

Hepta

Giovanni Becali a prefaţat derby-ul românilor din Serie B, Parma – Pisa, partidă ce la fi transmisă în exclusivitate în AntenaPLAY, de la 21:30, şi în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali a vorbit şi despre situaţia românilor care joacă la cele două echipe. Mihăilă şi Dennis Man joacă la Parma, în timp ce Olimpiu Moruţan, Marius Marin şi Adrian Rus sunt legitimaţi la Pisa. Din păcate, Mihăilă e accidentat şi nu va putea juca, în timp ce Marius Marin este suspendat.

Giovanni Becali, înainte de Parma – Pisa

Da, putem spune că este un fel de derby românesc. Ambele echipe sunt pe loc de playoff. Pentru ambele va fi greu să prindă primele două locuri, dar sunt sigur că se vor lupta până la final. Anul acesta, Serie B este un campionat deosebit de dificil pentru toate echipele și nimănui nu îi este ușor să aibă continuitate

Moruțan se va reîntâlni cu un prieten. El și Dennis Man au o relație bună în afara terenului și ambii sunt jucători care pot decide un meci. Olimpiu este punct de referință pentru nerazzurri, sunt foarte mulțumit de performanțele lui. Este printre cei mai buni marcatori și pasatori decisivi.

Rus trebuie să creadă mai mult în abilitățile lui. A fost bun când a jucat, iar când nu a făcut-o a înțeles că nimeni nu a avut nimic cu el. Doar că antrenorul este concentrat exclusiv pe binele echipei. Dacă el este calm, atunci va juca bine. Și dacă joacă bine, Rus poate face diferența pentru echipă”, a spus Ioan Becali pentru cei de la lanazione.it.

Reclamă

Ce a spus antrenorul de la Parma despre situația lui Valentin Mihăilă, înaintea partidei cu Pisa

Antrenorul de la Parma a vorbit despre situația lui Valentin Mihăilă, înaintea meciului cu Pisa, meci care se vede exclusiv pe AntenaPLAY. Faboi Pecchia a dezvăluit că internaționalul român se recuperează după accidentarea suferită la începutul lunii februarie, și încă nu se știe dacă va evolua în partida contra trupei lui Marius Marin și Olimpiu Moruțan. Parma – Pisa este primul meci tare din Serie B care se vede pe AntenaPLAY.

„Benedyaczak s-a recuperat, s-a antrenat cu noi de câteva zile și este alături de noi. Cobbaut are nevoie de continuitate la recuperare, a trecut la o altă săptămână de recuperare și sunt fericit. Își dorește, e fericit și el, dar trebuie să fie prudent.

Mihăilă este doar o chestiune de timp, dar se descurcă destul de bine, sperăm de la o zi la alta. Încă avem 24 de ore pentru a evalua.

Reclamă 4 / 0/3

Mâine vom avea idei clare, pentru că este mijlocul săptămânii, dar au fost câteva ore pentru a ne recupera fizic și mental. Mâine dacă vom avea o finalizare bună, totul va fi mai clar. Mâine Parma va luat cu asalt terenul!”, a declarat Fabio Pecchia, potrivit parmalive.com.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY! Primul meci are cinci români de naţională implicați

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY, începând din această lună. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă vor putea fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde vor juca nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Cele mai importante știri legate de românii din Serie B vor putea fi citite pe AS.ro. Tot acolo, vezi clipurile cu cele mai spectaculoase goluri, driblinguri sau parade.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează îm Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Transmisiile LIVE în AntenaPLAY din Serie B debutează în forță cu duelul dintre Parma și Pisa, marți, de la ora 21:30. În acest meci, vor fi implicați cinci români, Marius Marin, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus (Pisa), respectiv Dennis Man și Valentin Mihăilă (Parma).

În Parma – Pisa, îl poți vedea și pe Gianluigi Buffon, unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului. Căpitanul echipei Gialloblu a ajuns la 45 de ani și a revenit la echipa la care s-a lansat, după 10 titluri câștigate cu Juventus și unul adjudecat alături de PSG.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și