Închide meniul
Foto

Grigor Dimitrov i-a dedicat victoria Mădălinei Ghenea! Răspunsul superb al actriţei

Reclamă

Publicat: 26 mai 2023, 15:31

Grigor Dimitrov i-a dedicat victoria Mădălinei Ghenea! Răspunsul superb al actriţei

Grigor Dimitrov i-a dedicat victoria Mădălinei Ghenea!

Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov în ipostaze tandre / Instagram

Calificat în semifinalele turneului de la Geneva, Grigor Dimitrov i-a dedicat victoria Mădălinei Ghenea. Bulgarul l-a învins în sferturi pe australianul Christopher O’Connell, cu 6-7, 7-5, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea i-a răspuns imediat proaspătului ei iubit.

Grigor Dimitrov i-a dedicat victoria Mădălinei Ghenea!

Suntem atât de mândri de tine! Mad + C. Se pare că asta îți poartă noroc!”, a scris Mădălina Ghenea, pe InstaStory.

C provine, cel mai probabil, de la numele fiicei Mădălinei Ghenea, Charlotte.

Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov şi-au oficializat, recent, relaţia.

Reclamă
Mesajul Mădălinei Ghenea pentru Grigor Dimitrov / Instagram
Mesajul Mădălinei Ghenea pentru Grigor Dimitrov / Instagram

Mădălina Ghenea iubeşte cu patimă: „Tu faci imposibilul posibil!”

Mădălina Ghenea iubeşte cu patimă. Fotomodelul de origine română trăieşte o poveste de dragoste intensă cu Grigor Dimitrov, jucător bulgar de tenis.

Cei doi şi-au făcut publică relaţia şi postează mesaje intense. Astfel, Mădălina Ghenea a postat un filmuleţ cu o pasăre care îşi menţine echilibrul pe partenerul său.

Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”, a scris Mădălina Ghenea. Replica lui Grigor Dimitrov a venit imediat. „Magia plutește în aer când sunt cu tine”, a scris bulgarul.

Reclamă 4 / 0/3

Cu cine s-a iubit Grigor Dimitrov înainte să fie cu Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea s-a pozat în ipostaze tandre cu Grigor Dimitrov. Iniţial, atât Mădălina Ghenea, cât şi Grigor Dimitrov au publicat imaginile pe Instagram, dar ulterior ambii le-au şters. Iată cu cine s-a iubit Grigor Dimitrov înainte să se afişeze în ipostazele tandre cu Mădălina Ghenea.

Grigor Dimitrov a avut o relaţie cu Maria Sharapova. Totodată, presa a scris că s-a întâlnit în trecut şi cu Serena Williams. Presupusa relaţie a lui Dimitrov cu Serena Williams ar fi creat disensiuni între Sharapova şi Serena. Antrenorul Rick Macci, care le-a pregătit pe ambele, dădea de înţeles acest lucru.

Dimitrov a avut o relaţie şi cu Nicole Scherzinger, după ce cântăreaţa s-a despărţit de Lewis Hamilton. Pe lista iubitelor lui Dimitrov a mai fost trecută şi Lolita Osmanova, fiica oligarhului rus Eldar Osmanov, potrivit essentiallysports.com.

De partea cealaltă, Mădălina Ghenea s-a iubit în trecut cu Gerard Butler. În presă au apărut informaţii şi despre o scurtă relaţie a actriţei cu Leonardo DiCaprio. Frumoasa actriţă din România are o fetiţă, Charlotte, din relaţia cu Matei Stratan.

Mădălina Ghenea, dezvăluiri terifiante după ce a fost jefuită

Mădălina Ghenea a făcut dezvăluiri terifiante după ce a fost jefuită chiar pe aeroportul din Roma, la finalul anului trecut. Cunoscutul model din România a trecut prin clipe teribile și i-au fost furate bunuri care valorează o avere.

Vedeta în vârstă de 35 de ani a rămas fără o geantă în care avea mai multe bijuterii și obiecte de valoare. Acestea sunt estimate la un milion de euro! Ghenea se întorcea din Arabia Saudită și urma să participe la „Gala Magnifica Awards Roma”, acolo unde era i se înmâna un premiu.

De trei zile dorm puțin și nu mănânc, sunt șocată. Nu a fost un furt, ci o operație chirurgicală. Sunt prea multe lucruri ciudate care nu se potrivesc.

Reclamă

Mă întorceam de la Riad, unde participasem la un eveniment al prestigioasei reviste Hia. Dar în loc să aterizez la Milano, așa cum era planificat, cu 24 de ore mai devreme mi-am schimbat planurile de a primi Premiul Magnifica la Roma.

Excursie la clasa business organizată de Hia, cu una dintre cele mai importante companii aeriene din lume, care includea mașina cu șofer deja rezervată la sosire. Mașina era parcată într-un teren rezervat, departe de zona taxiurilor.

Eu am ținut tot timpul trolerul sub supraveghere, în acel moment șoferul îl încărca în dubă. Hoțul s-a mișcat calm, fără a forța. Liniștit. Eu și am alergat după el țipând, dar la o intersecție nu mi-am putut da seama în ce direcție a luat-o sau dacă îl aștepta un complice„, spunea Mădălina Ghenea la acel moment,. pentru Corriere della Sera, citată de viva.ro.

Recomandări
  • Grigor Dimitrov i-a dedicat victoria Mădălinei Ghenea
  • Cei doi sunt foarte fericiţi împreună!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și