Închide meniul

„Groparul Universității”, dezvăluiri halucinante despre scandalul cu Ionel Ganea: „Tăia și spânzura, venea la tine amenințător”

Sebastian Cristian Publicat: 9 ianuarie 2023, 16:30

Reclamă
Groparul Universității”, dezvăluiri halucinante despre scandalul cu Ionel Ganea: Tăia și spânzura, venea la tine amenințător”

"Măi omule, taci din gură!". Ionel Ganea l-a pus la punct pe Florin Talpan

Ionel Ganea în timpul unui interviu / Hepta

„Groparul Universității”, dezvăluiri despre scandalul cu Ionel Ganea. Raul Ciupe, fost fundaș dreapta la U Cluj, a rememorat conflictul avut cu Ionel Ganea în 2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenor la ardeleni în acea perioadă, Ganea l-a exclus din lot pe Ciupe, numindu-l „gropar”.

„Groparul Universității”, dezvăluiri despre scandalul cu Ionel Ganea

Acum, la 9 ani de la acel incident, Raul Ciupe a explicat de unde a plecat totul. Fostul fotbalist a fost suspectat de Ionel Ganea că ar fi jucat la pariuri sportive. Totodată, Ciupe a dezvăluit care era atitudinea fostului atacant în perioada în care o antrena pe Universitatea Cluj.

„Mă înțelegeam destul de bine cu el, eram căpitanul echipei la momentul respectiv. Discutam în fiecare zi cu el. Seara mă suna, mă întreba cum sunt băieții. Dimineața mă trezea, mă întreba același lucru.

La un moment dat, din senin, a intrat în vestiar și a zis: «Tu, tu, tu și tu, de astăzi afară». Eram eu, Ninu, Lucian Turcu și doi străini. După un meci cu Chiajna, 0-3.

Reclamă
Reclamă

În presă nu a apărut și nici nu mi-a spus față în față, dar apoi am aflat care ar fi fost motivul. Bănuia că am pus la pariuri scor corect. N-avea cine să-mi ofere explicații. Clubul era în insolvență, Ganea tăia și spânzura la echipă.

„(n.r despre cum era Ionel Ganea ca antrenor) E așa cum îl știe toată lumea, impulsiv, de multe ori agresiv. Dacă nu făceai ce voia el, se înfuria foarte tare, devenea destul de agresiv. Nu punea mâna, nu trăgea de vreun jucător, dar venea la tine amenințător.

Era intimidant verbal, avea acea grimasă a lui. Dar erau și chestii bune, era atmosferă bună. Apoi, după ce m-a dat afară, am avut niște discuții de la distanță. El a plecat, iar eu m-am întors”, a declarat Raul Ciupe pentru gsp.ro.

Reclamă

Ionel Ganea l-a desființat pe Edi Iordănescu: „Nu avem selecționer, tati! Asta e vrăjeală d-aia ieftină!”

Ionel Ganea l-a criticat dur pe selecționerul Edi Iordănescu. „Ganezul” consideră că fiul lui Anghel Iordănescu nu merită să fie pe banca echipei naționale și a pus tunurile pe FRF!

Ganea și-ar dori să-l vadă în postura de selecționer pe Gică Hagi.

„Cine e selecționer, măi, frate? Avem selecționer, sau ce? Că nu înțeleg! Așa, pe hârtie e selecționer. Noi n-avem selecționer, tati! Sunt selecționeri, dar dacă nu i-ai ales.

Ai găsit alibi și vrăjeală de-asta ieftină. Nu vedeți că nu se arată absolut nimic, nu e transparență deloc. Nici ce salarii au ăia de la federații, nici ce diurne au. Când a fost Mircea Sandu se știa și femeia de serviciu ce salariu avea.

Și acum toți se dau de gard. Dan Petrescu nu știu dacă vrea să vină, dar eu pe Hagi l-aș alege. Eu cred că el e omul potrivit. Să îi dai doi ani”, a spus Ionel Ganea, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:13

„Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine”

0:10

Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”

23:55 29 aug.

Fanii lui LASK Linz, mesaj uluitor despre „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua! Bannerul incredibil afişat de austrieci

23:49 29 aug.

FCSB şi-a aflat posibilii adversari din grupa Europa League! Manchester United şi FC Porto, pe lista stelară. Cum arată urnele

23:46 29 aug.

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupa Europa League! Ce a spus de vânzarea lui Darius Olaru!

23:38 29 aug.

„Mi-a dat Hristos ce mi-am dorit!” Gigi Becali, discurs războinic după calificarea FCSB-ului în grupa Europa League

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 5 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și