Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2024, 12:53

Reclamă
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla

Helmut Duckadam, operat pe cord deschis!

Helmut Duckadam

Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! „Eroul de la Sevilla” avea programată intervenţia chirurgicală la Spitalul Universitar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam a avut şi în trecut probleme cardiovasculare. El mărturisea că primele probleme de acest gen au apărut înainte să apere cele 4 penalty-uri în finala de la Sevilla.

Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Detalii despre intervenţia chirurgicală a „Eroului de la Sevilla”

UPDATE: Helmut Duckadam a avut prima reacţie după intervenţia chirurgicală pe cord deschis, în exclusivitate pentru AntenaSport:

A reușit, acum vedem mai departe. Durează recuperarea… e grea de tot, dar asta e.

(n.r.: Doctorii ce spun? A fost bine?) Da! Totul a fost în parametri, acum vedem mai departe”, a spus Helmut Duckadam, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă

Duckadam dezvăluia că, în cazul în care medicul i-ar fi pus diagnosticul corect, nu ar mai fi apucat să intre în Cartea Recordurilor.

Duckadam mărturisea că, în ciuda faptului că problemele de sănătate îi puneau în pericol viaţa, a încercat să îşi continue cariera de portar şi după plecarea de la Steaua.

În 1986 lui Duckadam i s-a descoperit un cheag de sânge la mâna dreaptă, acesta fiind şi motivul pentru care şi-a încheiat prematur cariera în fotbal.

Reclamă

Duckadam a avut nu mai puţin de 8 intervenţii chirurgicale. „Eroul de la Sevilla” sublinia că durerile au fost, la un moment dat, atât de mari încât s-a gândit la sinucidere.

Păi, nu e atât de plăcut când se adună toate. Dacă stai bine cu sănătatea, treci mai ușor peste ele. Dar la mine se simte… Și se simte în fiecare dimineață. Când îmi trosnește o mână, un picior. Mă mai doare pe ici, pe colo. E greu… Dacă ai probleme de sănătate, așa cum am eu, chiar e dificil, dar nu avem ce să facem. Eu am avut opt operații grele, complicate. Opt!

Nu e atât de plăcut când știi asta… În fiecare dimineață iau un pumn de pastile. Nu exagerez! Am 20 de medicamente pe care trebuie să le iau zilnic. Unele pentru coagularea sângelui, pentru circulație, pentru tensiune, pentru stomac, unele pe post de pansament gastric. Ha, ha, ha! Când v-am zis că nu-i așa simplu…”, a declarat Helmut Duckadam în 2019, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și