Închide meniul
Foto

Horatiu Moldovan se iubește în secret cu fosta iubită a unui fotbalist român! Imaginea care l-a dat de gol

Publicat: 7 martie 2024, 15:09

Reclamă
Horatiu Moldovan se iubește în secret cu fosta iubită a unui fotbalist român! Imaginea care l-a dat de gol

Horatiu Moldovan se iubește în secret cu fosta iubita a unui fotbalist român

Horaţiu Moldovan şi Aza Gabriela - Instagram

Horatiu Moldovan se iubește în secret cu fosta iubită a unui fotbalist român. Este vorba despre Aza Gabriela, cea care a avut o relaţie de doi ani cu Dragoş Nedelcu, jucătorul lui Gică Hagi de la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, pe lângă lovitura dată pe plan profesional, cu transferul la Atletico Madrid, portarul României se poate declara fericit şi pe plan sentimental. De câteva luni, jucătorul plecat de la Rapid trăieşte o poveste de dragoste cu Aza Gabriela.

Horatiu Moldovan se iubește în secret cu fosta iubită a unui fotbalist român

Cei doi nu şi-au făcut încă publică relaţia, dar artista de 25 de ani a postat story-uri pe Instagram, din capitala Spaniei. Aza l-a dat de gol după wallet-ul de firmă pe care Horaţiu îl poartă şi în imaginea cu cei doi.

Sursa citată anunţă că Aza a petrecut multe zile la Madrid şi a fost prezentă pe Wanda Metropolitano, la mai multe meciuri ale echipei lui Horaţiu Moldovan.

Aza a fost iubita lui Dragoş Nedelcu pentru doi ani

Aza a fost timp de doi ani iubita lui Dragoş Nedelcu. Cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite după ce ajunseseră să se vadă din ce în ce mai puțin. „Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă, iar eu nu eram, eram plecată cu treabă”, explica Aza.

Reclamă

Artista şi-a găsit la acel moment fericirea în braţele unui om de afaceri. „Relația merge foarte bine, iubitul meu este alături de mine, mă susține, el cumva și-a luat o mică vacanță, o mică pauză de la serviciu și își dorește să plecăm într-o vacanță, noi am fost plecați în Como, dar am stat doar o săptămână, el își dorea să stăm mai mult, doar că concertele mele erau deja puse și nu puteam să lipsesc.

Locuim împreună și tocmai acum vorbeam că vrem să luăm un apartament mai mare, dar acum abia ce am luat și eu unul, îmi doresc să stau și eu la mine, în cel nou, e așa o chestie perioada asta, dar el își pune toată amprenta să-mi fie mie bine, vrea să găsim ceva frumos să fim alături.

Vorbim deja și despre o familie peste un an-doi, dar am zis să lăsăm momentan ca timpul să decidă ce este bine pentru noi doi, momentan nu pot să mă ocup eu de o familie, fix anul acesta a început să fie deja bine pe plan profesional, nu aș avea cum să pun chiar acum o pauză ca să trec la pasul acesta de familie, dar îl avem în calcul, să ne ajute Dumnezeu în toate, să continuăm relația, să fie totul ok„, a declarat Aza pentru spynews.ro, în septembrie 2023.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și