Închide meniul
Foto

S-a despărțit de Dragoș Nedelcu și imediat s-a mutat cu noul iubit. Greșeala pe care nu vrea să o mai facă vedeta din România

Publicat: 17 septembrie 2023, 19:12

Reclamă
S-a despărțit de Dragoș Nedelcu și imediat s-a mutat cu noul iubit. Greșeala pe care nu vrea să o mai facă vedeta din România

S-a despărțit de Dragoș Nedelcu și imediat s-a mutat cu noul iubit. Greșeala pe care nu vrea să o mai facă

Aza Gabriela este fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu / Colaj Instagram

Cunoscuta cântăreață din România, Aza Gabriela, s-a despărțit de Dragoș Nedelcu și imediat s-a mutat cu noul iubit. Artista în vârstă de 24 de ani trăiește acum o poveste de dragoste cu un om de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aza a fost doi ani și jumătate într-o relație cu mijlocașul de 26 de ani, care a câștigat titlul cu Farul lui Gică Hagi. Au ales însă să meargă pe drumuri diferite după ce ajunseseră să se vadă din ce în ce mai puțin. „Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă, iar eu nu eram, eram plecată cu treabă”, explica Aza, care este de o frumusețe răvășitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

S-a despărțit de Dragoș Nedelcu și imediat s-a mutat cu noul iubit

Artista și-a găsit imediat fericirea în brațele altui bărbat. Este vorba de un om de afaceri cu care era de doi ani într-o relație de prietenie. Locuiesc deja împreună și își fac planuri pentru a întemeia o familie.

Aza tocmai își cumpărase un apartament de trei camere în zona de nord a Capitalei pe care plătise aproximativ 150.000 de euro. Dezvăluise că și-a angajat designer de interior și că va mobila locuința din banii pe care îi va câștiga din următoarele concerte.

Relația merge foarte bine, iubitul meu este alături de mine, mă susține, el cumva și-a luat o mică vacanță, o mică pauză de la serviciu și își dorește să plecăm într-o vacanță, noi am fost plecați în Como, dar am stat doar o săptămână, el își dorea să stăm mai mult, doar că concertele mele erau deja puse și nu puteam să lipsesc.

Reclamă

Locuim împreună și tocmai acum vorbeam că vrem să luăm un apartament mai mare, dar acum abia ce am luat și eu unul, îmi doresc să stau și eu la mine, în cel nou, e așa o chestie perioada asta, dar el își pune toată amprenta să-mi fie mie bine, vrea să găsim ceva frumos să fim alături.

Vorbim deja și despre o familie peste un an-doi, dar am zis să lăsăm momentan ca timpul să decidă ce este bine pentru noi doi, momentan nu pot să mă ocup eu de o familie, fix anul acesta a început să fie deja bine pe plan profesional, nu aș avea cum să pun chiar acum o pauză ca să trec la pasul acesta de familie, dar îl avem în calcul, să ne ajute Dumnezeu în toate, să continuăm relația, să fie totul ok„, a declarat Aza pentru spynews.ro.

De ce nu se afișează Aza lângă noul iubit

Aza a evitat până acum să se afișeze alături de noul iubit. A explicat că nu își dorește să repete greșeala pe care ar fi făcut-o în momentul în care era într-o relație cu Nedelcu. Cei doi postau, pe rețelele sociale, zeci de imagini în care erau împreună.

Reclamă 4 / 0/3

Nu neapărat că îl țin ascuns, dar ne este ok noua așa. În relația anterioară pe care am avut-o ne-am afișat și nu a fost tocmai bine, după părerea mea, suntem foarte liniștiți acum, el oricum nu are nevoie de urmăritori sau comentarii, aprecieri, el nu duce lipsă de chestia asta, crede-mă, chiar este mult mai ok. Mai postăm așa un story cu o mână, jumătate de față, cât să fie ok, se vede că sunt într-o relație, atâta timp cât se vede că sunt într-o relație îi este și lui ok, adică îi este comod„, a mai spus cântăreața.

Dragoș Nedelcu a fost unul dintre marile „pariuri” ale lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului îl transferase în 2017 de la echipa lui Gică Hagi pentru 2.13 milioane de euro. Nedelcu ajunsese să câștige un salariu lunar de 17.000 de euro, dar nu a confirmat. Anul trecut s-a întors la Constanța și a câștigat titlul cu Farul. A trecut peste despărțirea de Aza și este într-o altă relație.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și