Închide meniul

Horaţiu Moldovan, „vedetă” pe TikTok-ul lui Atletico Madrid, pe o manea a lui Tzancă Uraganu! Postarea i-a uluit pe fani

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 februarie 2024, 8:25

Horaţiu Moldovan, „vedetă pe TikTok-ul lui Atletico Madrid, pe o manea a lui Tzancă Uraganu! Postarea i-a uluit pe fani

Horaţiu Moldovan, vedetă pe TikTok-ul lui Atletico Madrid, pe o manea a lui Tzancă Uraganu

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament/ Profimedia

Horaţiu Moldovan este „vedetă” pe TikTok-ul lui Atletico Madrid, pe o manea a lui Tzancă Uraganu. Clubul madrilean a făcut o postare incredibilă cu portarul român, iar fanii au „înnebunit” atunci când au văzut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a fost transferat de Atletico Madrid, în această iarnă. Madrilenii au plătit 800.000 de euro în schimbul românului, care încă nu a bifat niciun meci sub comanda lui Diego Simeone.

Horaţiu Moldovan, vedetă pe TikTok-ul lui Atletico Madrid, pe o manea a lui Tzancă Uraganu

Cei de la Atletico Madrid au avut o postare inedită cu Horaţiu Moldovan. Madrilenii au postat un clip video cu fotografia portarului român, împărţită în două părţi. Ceea ce i-a uimit pe fani a fost piesa aleasă de iberici, pentru fundalul sonor.

Madrielnii au ales o manea aflată în trending, foarte populară de altfel pe TikTok. „Eee Aaaa | Burj Khalifa”, este piesa din TikTok-ul cu Horaţiu Moldova, piesă interpretată de Tzancă Uraganu.

Vezi AICI videoclipul cu Horaţiu Moldovan, de pe contul oficial de TikTok al lui Atletico Madrid

Reclamă

În doar câteva ore de la publicare, postarea a strâns mii de comentarii. Fanii români au reacţionat imediat şi s-au amuzat de postarea inedită a celor de la Atletico Madrid, cu Horaţiu Moldovan în prim-plan.

„Le-a spus Moldovan: dă că pun eu melodia”, „Vestiarul lui Atletico de la venirea lui Moldovan”, „Pe Moldovan l-au adus să se ocupe de rețelele de socializare”, „Am trăit să o văd şi pe asta” şi „Le-a arătat Moldovan muzică adevărată”, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea cu Horaţiu Moldovan.

Imediat după ce postarea s-a viralizat, şi interpretul piesei aleasă de Atletico Madrid pentru clipul cu Horaţiu Moldovan, Tzancă Uraganu, a transmis un scurt mesaj prin care s-a declarat onorat: „Mulțumesc, Atletico Madrid! Mare onoare pentru mine”, a transmis şi Tzancă.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Horaţiu Moldovan

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Horaţiu Moldovan şi a declarat că acesta nu va fi portarul titular al naţionalei, după transferul la Atletico Madrid. MM a oferit declaraţii şi despre grupa României din Liga Naţiunilor, mărturisind că „tricolorii” sunt clar favoriţi.

În privinţa jucătorilor pe care Edi Iordănescu va miza, Mihai Stoica a transmis un mesaj dur. Managerul general de la FCSB nu îl mai consideră pe portar varianta numărul unu pentru echipa naţională, fiind de părere că acesta are experienţă zero la nivel internaţional.

„La Moldovan ai variante. El, până acum, are experiență zero la nivel internațional în afara meciurilor de la echipa națională. E greu de crezut că va fi portarul numărul unu. Știu care e filosofia selecționerului. Dacă se consideră participarea la EURO un premiu, atunci e o explicație.

Eu nu spun că aşa trebuie să se judece, eu doar prezint variantele. Pentru că altfel nu ar avea niciun motiv nici măcar să fie în lot pentru EURO”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și