Închide meniul
Foto

Hulk și nepoata fostei sale soții au devenit părinți: „Bine ai venit, prințesa mea!”. Reacția atacantului brazilian

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2022, 14:41

Hulk și nepoata fostei sale soții au devenit părinți: „Bine ai venit, prințesa mea!”. Reacția atacantului brazilian

Hulk și Camila Angelo, nepoata fostei sale soții, au devenit părinți

Instagram / Hulk

Hulk (35 de ani) și Camila Angelo (33 de ani), nepoata fostei sale soții, au devenit părinți. Este primul copil al cuplului și al patrulea al atacantului brazilian. Ceilalți 3 copii îi are din prima căsnicie, cu Iran Angelo de Souza (52 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Givanildo Vieira de Souza, poreclit Hulk, a devenit tată pentru a patra oară. Atacantul de la Atletico Mineiro și soția sa, Camila Angelo, au anunțat că au adus pe lume o fetiță.

Hulk și nepoata fostei sale soții au devenit părinți

Hulk, care mai are 3 copii cu fosta soție, Iran Angelo de Souza, a făcut marele anunț pe rețelele sociale. Pe contul de Instagram, brazilianul a postat mai multe fotografii alături de noua soție și primul copil al cuplului. (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI).

Hulk s-a căsătorit în septembrie 2020 cu Camila, nepoata fostei sale soții.

„Micuța noastră Zaya s-a născut sub binecuvântarea lui Dumnezeu, Tatăl nostru atotputernic.

Reclamă

Zaya înseamnă iluminare, noroc, floare care înflorește și vine să aducă lumină în viețile noastre. Vino să ne înflorești casa, dragostea mea. Visam de foarte multă vreme la sosirea ta. Sunt fericit că pot să experimentez grația promisiunilor lui Dumnezeu. Îți mulțumesc, Doamne, pentru familia mea pe care o voi onora și o voi iubi întotdeauna.

Tu ești răspunsul rugăciunilor noastre, dragă fiică. Ai venit să ne faci viața și mai frumoasă. Ești binecuvântarea noastră. Bine ai venit, prințesa mea. Te voi iubi și te voi proteja mereu.”, a fost mesajul lui Hulk, pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

Drama prin care trece fosta soţie a atacantului brazilian: „Camila ştia slăbiciunile mele!”

Recent, Iran Angelo de Souza a recunoscut că încă nu își revine după ce Hulk a divorțat de ea și s-a căsătorit cu nepoata sa.

„Mă trezesc şi mă duc la somn fără să pot înţelege de ce mi s-a întâmplat aşa ceva. Durerea este foarte mare, uneori cred că îmi va smulge inima. Pentru mine era ca o fiică (n.r. – noua soţie a lui Hulk).

I-am dat totul, acestei fete, de când a venit pe lume. Mi-am sacrificat de atâtea ori visele pentru a i le face pe ale ei să devină realitate. Şi aici nu vorbesc doar despre bunuri materiale, pentru că este uşor de dat când ai bani, ci mă refer la dragoste, afecţiune, atenţie, respect. Totul!

Ştia slăbiciunile mele, durerile şi temerile mele. A avut parte de dragostea mea necondiţionată. Tot ceea ce îmi spunea era bun, corect şi etic. Era perfectă, dar Doamne, cât de mult m-am înşelat. Totul mi s-a întâmplat pentru că am iubit-o prea mult şi am avut încredere în ea.”, a declarat fosta soţie a lui Hulk pentru Record, citată de The Sun.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și