Închide meniul
Foto

Ianis Hagi a vorbit despre copii şi a dezvăluit ce talisman a primit de la mama sa: „E foarte important pentru mine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 octombrie 2023, 9:26

Reclamă
Ianis Hagi a vorbit despre copii şi a dezvăluit ce talisman a primit de la mama sa: „E foarte important pentru mine!”

Ianis Hagi a vorbit despre copii şi a dezvăluit ce talisman a primit de la mama sa:

Colaj Instagram

Ianis Hagi a vorbit despre copii şi a dezvăluit ce talisman a primit de la mama sa. Jucătorul de la Alaves a făcut dezvăluiri unice despre viaţa sa personală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a dezvăluit că a primit o icoană de la mama sa şi o are lângă el în fiecare casă în care locuieşte. Ianis Hagi spune că acest cadou este un adevărat talisman pentru el.

Ianis Hagi a vorbit despre copii şi a dezvăluit ce talisman a primit de la mama sa

Atunci când a trebuit să mă mut, dacă am împachetat eu, am avut grijă să o iau mereu cu mine. Pentru că icoana e de la mama. Dar uneori ea îmi cumpără și alte icoane noi. Pentru mine, esențial e ca icoana casei mele să fie mereu de la mama. E foarte-foarte important pentru mine. Nu contează că e mică, mare, dar să fie de la mama, cu dragostea ei!„, a spus Ianis Hagi pentru prosport.ro.

Ianis Hagi a făcut un exerciţiu de imaginaţie şi a intrat în „pielea” unui părinte în momentul în care a fost întrebat dacă pe copiii săi îi va sfătui să aleagă o carieră sportivă.

O să merg în postura de părinte cu mentalitatea cu care am fost și eu crescut. Adică o să-mi îndrum copiii să facă ce le place și punct! Eu n-am fost forțat spre ceva, sora mea n-a fost forțată, așa voi proceda și eu. Să-și găsească și copiii mei pasiunea și să lucreze în pasiunea lor, să lupte să fie cei mai buni în ce le place„, a mai spus Ianis Hagi.

Reclamă
Reclamă

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie în acest an

În vârstă de 24 de ani, Ianis Hagi trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu o tânără studentă din Constanţa, de origine aromână. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU ELENA TĂNASE)

Ianis şi-a luat inima în dinţi la Paris şi şi-a cerut iubita în căsătorie. Internaţionalul român a dus-o pe Elena în capitala Franţei după „dubla” naţionalei cu Kosovo şi Elveţia.

Elena Tănase a răspuns „DA” în momentul în care Ianis s-a aşezat în genunchi şi i-a oferit inelul de logodnă. Sursa citată a publicat şi imagini din momentul în care Ianis Hagi a cerut-o de soţie pe Elena. Gică Hagi a reacţionat atunci şi s-a declarat extrem de fericit.

Reclamă

Nu, nu, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Să se împace unul cu celălalt, să meargă împreună pentru că împreună pot fi puternici.

E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:40

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 0-1. Echipa lui Mircea Rednic a dat lovitura! Ciprian Deac a gafat incredibil

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și