Închide meniul
Foto

Ianis Hagi e pregătit să devină tată! Fiul lui Gică Hagi a spus cum va fi în rolul de părinte

Publicat: 23 octombrie 2023, 9:56

Reclamă
Ianis Hagi e pregătit să devină tată! Fiul lui Gică Hagi a spus cum va fi în rolul de părinte

Ianis Hagi e pregătit să devină tată!

Ianis Hagi şi Elena Tănase / Instagram

Ianis Hagi e pregătit să devină tată! Fiul lui Gică Hagi a mărturisit, în ziua în care a împlinit 25 de ani, cum va fi el în rolul de părinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a avut, recent, petrecerea de logodnă. Fiul lui Gică Hagi se va căsători cu Elena Tănase, iar Ianis îşi doreşte în curând şi copii.

Ianis Hagi e pregătit să devină tată!

Nu mi-ar fi greu! O să merg în postura de părinte cu mentalitatea cu care am fost și eu crescut. Adică o să-mi îndrum copiii să facă ce le place și punct! Eu n-am fost forțat spre ceva, sora mea n-a fost forțată, așa voi proceda și eu. Să-și găsească și copiii mei pasiunea și să lucreze în pasiunea lor, să lupte să fie cei mai buni în ce le place!”, a declarat Ianis Hagi, pentru prosport.ro.

În fotbal devii persoană publică fie că vrei, fie că nu. Iar eu, încă de când m-am născut, că am vrut sau nu. Părinții mei m-au ajutat enorm în zona asta, cu toată experiența lor. Cred că m-am construit până acum ca o persoană care nu se expune inutil în spațiul public, atentă cu viața privată și responsabilă. Știu foarte bine că orice om când îți alege profesia în viața asta trebuie să pună în balanță riscurile și oportunitățile.

Eu sunt conștient de statutul meu și am o responsabilitate. Ușor n-a fost mereu, că poate n-am putut la 11-12-13 ani să fac toate năzbâtiile pe care le făceau alți copii. A trebuit să fiu mai calculat. Copiii nu gândesc de două ori, eu a trebuit să fac asta”, a mai spus Ianis Hagi pentru sursa citată.

Reclamă

Kira Hagi, mesaj fabulos de ziua lui Ianis Hagi! Imaginea de colecţie cu care a „cucerit” internetul: „Cel mai bun frate!”

Kira Hagi a transmis un mesaj fabulos de ziua lui Ianis Hagi. Fiica lui Gică Hagi a avut o postare virală pe contul ei de Instagram, cu care a „cucerit” internetul.

Ianis Hagi a împlinit ieri 25 de ani. Kira a ţinut să îl felicite pe Ianis şi a postat o imagine de colecţie din copilărie. Amândoi îmbrăcau tricoul lui Galatasaray, echipă la care tatăl lor a scris istorie. De altfel, Ianis s-a şi născut la Istanbul.

La mulţi ani celui mai bun frate din lume!”, i-a scris Kira lui Ianis Hagi. Reacţia jucătorului de la Deportivo Alaves nu s-a lăsat mult aşteptată. Acesta a comentat cu cinci emoji care înfăţişează inimi roşii.

Reclamă 4 / 0/3

Şi fosta soţie a lui Dan Şucu a comentat la postarea Kirei, care s-a viralizat imediat şi a primit sute de aprecieri. „La mulţi şi fericiţi ani!”, a scris Camelia Şucu.

Ianis Hagi, lăsat pe bancă în ziua în care a împlinit 25 de ani

De ziua sa, Ianis Hagi a avut parte de o surpriză neplăcută din partea antrenorului lui Deportivo Alaves.

Hagi şi-ar fi dorit mult să înscrie un gol de ziua lui, dar fiul lui Gică Hagi a fost lăsat pe bancă în meciul Villarreal – Alaves 1-1.

În schimb, fanii români i-au făcut un cadou superb lui Ianis, aşteptându-l la autocar atunci când el a sosit la Villarreal.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și