Închide meniul

Ianis Hagi a împlinit 25 de ani. Surpriza uriaşă de care a avut parte fiul lui Gică Hagi după ce s-a dat jos din autocar

Bogdan Stănescu Publicat: 22 octombrie 2023, 13:40

Reclamă
Ianis Hagi a împlinit 25 de ani. Surpriza uriaşă de care a avut parte fiul lui Gică Hagi după ce s-a dat jos din autocar

Ianis Hagi a împlinit 25 de ani. Surpriza uriaşă de care a avut parte fiul lui Gică Hagi

Ianis Hagi, în timpul partidei dintre România şi Andorra/ Facebook Ianis Hagi

Ianis Hagi a împlinit 25 de ani. Jucătorul lui Deportivo Alaves a fost aşteptat de fani români după ce a coborât din autocarul echipei spaniole.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi s-a pozat cu fanii români care l-au aşteptat la sosirea la Villarreal. Alaves joacă în această seară, de la 19:30, cu Villarreal, în deplasare.

Ianis Hagi a împlinit 25 de ani

Şi clubul la care evoluează i-a transmis un mesaj superb de „La mulţi ani!” lui Ianis Hagi, care a împlinit astăzi 25 de ani.

Magicianul nostru preferat, proprietarul baghetei, împlinește astăzi 25 de ani! Sperăm că poți sărbători cu o victorie. La mulți ani, Ianis Hagi!”, a scris Deportivo Alaves, pe Instagram.

Ianis Hagi a avut o evoluţie impresionantă în ultimul meci al naţionalei, cu Andorra. Hagi a marcat un gol, a dat un assist şi a obţinut un penalty în victoria naţionalei cu 4-0 cu Andorra.

Reclamă
Ianis Hagi, aşteptat de fani români la Villarreal / InstaStory Deportivo Alaves
Ianis Hagi, aşteptat de fani români la Villarreal / InstaStory Deportivo Alaves

Anamaria Prodan, despre Ianis Hagi: „E ghinionul vieții lui că e băiatul lui Gică. Altfel, îi făceau toţi statuie”

Anamaria Prodan a făcut o declaraţie surprinzătoare despre Ianis Hagi. Impresara a mărturisit că îi place foarte mult cum joacă fiul „Regelui”.

Anamaria Prodan e de părere că sunt aşteptări extrem de mari de la Ianis Hagi, având în vedere că e fiul lui Gică Hagi.

Îmi place de mor de Ianis Hagi. E ghinionul vieții lui că e băiatul lui Gică Hagi. Dacă nu, îi ridicau toți statuie. Îmi place de mor. E jucător fabulos, toată generația lui e la fel. Sunt copii minunați și vin din spate. Trebuie să avem răbdare cu ei și să-i lăsăm să se dezvolte. Dacă-i distrugem mediatic, e clar că se vor ascunde ca niște arici”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, aşteptat să revină la Rangers. Anunţul făcut de scoţieni, după ce gruparea de pe Ibrox şi-a schimbat antrenorul!

Ianis Hagi este aşteptat să revină la Rangers la finalul împrumutului în La Liga, la Deportivo Alaves. Scoţienii au remarcat evoluţia mijlocaşului român din meciul cu Andorra, scor 4-0, şi sunt convinşi că va putea să ajute şi gruparea de pe Ibrox.

Jurnaliştii din Scoţia anunţă că Ianis Hagi ar putea beneficia de mai multe şanse cu noul antrenor. Michael Beale a fost dat afară din cauza rezultatelor dezamăgitoare şi a fost înlocuit cu Philippe Clement.

Ianis încă nu a înscris pentru Deportivo Alaves, dar poate „sparge gheaţa” în această seară, în deplasarea cu Villarreal. Ianis ar înscrie, astfel, chiar de ziua lui. La finalul sezonului, el trebuie să se întoarcă la Rangers. Spaniolii nu au prevăzută opţiunea de a-l transfera definitiv.

„Ianis a revenit la cea mai bună formă”

Accidentările nefericite au perturbat, fără îndoială, perioada în care Ianis Hagi a fost pe Ibrox. Acum el a revenit la cea mai bună formă şi, împreună cu noul manager, ar putea avea un viitor strălucit la Glasgow.

Toţi jucătorii lui Rangers par că vor primi o nouă şansă sub comanda lui Philippe Clement, aşa cum se întâmplă de obicei în cazul noilor antrenori.

Asta ar trebui să aducă speranţă pentru unii fotbalişti care au primit puţine minute în acest sezon, iar unul dintre ei este Ianis Hagi, împrumutat timp de un sezon la Deportivo Alaves, în LaLiga”, au transmis jurnaliştii de la ibroxnews.com.

Rangers l-a cumpărat pe Ianis Hagi de la Genk, în 2020. A plătit atunci 3.5 milioane de euro. În prezent, cota mijlocaşului român este de 4 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și