Închide meniul

„Îl ai la mână pe Gigi Becali?” Cătălin Zmărăndescu a răspuns imediat: „Recunosc, mai am momente de amnezie”

Reclamă

Publicat: 12 decembrie 2022, 16:08 / Actualizat: 13 decembrie 2022, 15:13

„Îl ai la mână pe Gigi Becali? Cătălin Zmărăndescu a răspuns imediat: „Recunosc, mai am momente de amnezie

Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu, în mașină, în mașină / Facebook

Cătălin Zmărăndescu a oferit un răspuns diplomat când a fost întrebat dacă deţine informaţii compromiţătoare despre Gigi Becali. Zmărăndescu a fost mai mulţi ani la rând bodyguardul patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Zmărăndescu a spus că lucrurile din trecut trebuie să rămână „îngropate”. Mai mult, acesta a spus că suferă de amnezie în momentul în care fost întrebat dacă „îl are la mână pe Gigi Becali”.

„Îl ai la mână pe Gigi Becali?” Cătălin Zmărăndescu a răspuns imediat

„Sunt lucruri care odată îngropate, trebuie să rămână îngropate. Este a doua întrebare la care eu chiar nu pot să răspund. Sunt îngropate prea adânc ca să pot să le scot la suprafață. Probabil ar fi un răspuns. Atât timp cât nimeni nu-mi face rău, eu de ce aș face rău cuiva? (…)

Nu sunt atacat, nu sunt supărat. Vom vedea cum sunt atacat și cu ce sunt atacat și atunci vom vedea și cum răspund, până atunci, pace și bunăstare (n.r. – întrebat ce ar face dacă ar fi atacat).
Sunt amnezic. Recunosc, mai am momente de amnezie”, a spus Cătălin Zmărăndescu la Kanal D.

Viața de film a lui Zmărăndescu! Cum a ajuns bodyguard-ul lui Becali

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit în cadrul emisiunii AS.ro LIVE cum a ajuns să lucreze cu Gigi Becali, după ce înainte fusese bodyguard-ul lui George Copos. Fostul luptător susține că tatăl său era rapidist înrăit, dar lui i-a plăcut Steaua.

Reclamă

Zmărăndescu și-a amintit cum bodyguard-ul de atunci al lui Gigi Becali i-a transmis că trebuie să se lupte cu el pentru a nu-și pierde serviciul, iar Cătălin a fost dispus să se lase înfrânt, dar lucrurile s-au schimbat în timpul duelului.

M-a dus tatăl meu la un Steaua – Rapid, el era rapidist, dar mie mi-a plăcut de Steaua. Prima dată am avut grijă de domnul George Copos. Domnul Becali nu era implicat în fotbal, când eu am ajuns la dânsul, după a intrat, pe parcurs. Domunl Copos era. Domunl Păunescu, fiind prieten bun cu nea Gigi, de acolo a plecat, ușor, ușor cu fotbalul și cu alte nebunii.

Săracul om a venit și mi-a zis înainte, mi-a zis: n-am încotro, trebuie să-l fac cu tine, dar eu nu vreau. I-am zis: bine, mă, hai că-l facem mai ușor. Dacă l-a mâncat pielea să schimbe planul în timpul meciului, l-am bătut, n-am avut ce să fac. Mi-a zis că-și pierde serviciul, oricum și l-a pierdut. Știi cum e, ești bun stai într-un loc, nu mai ești bun: hai, dă-te mai încolo. No comment în rest”, a dezvăluit Cătălin Zmărăndescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Cătălin Zmărăndescu, despre greșeala care i-a fost fatală

Cătălin Zmărăndescu a vorbit în cadrul emisiunii AS.ro LIVE și despre greșeala care i-a fost fatală și susține că nu regretă ceea ce a făcut, iar lucrurile întâmplate ulterior l-au făcut să devină omul care este astăzi.

Sunt multe greșeli pe care le-am făcut. Dacă ar fi să dau timpul înapoi aș face același lucru, pentru că îmi doresc să fiu iarăși ce sunt acum. Îi mulțumescu bunului Dumnezeu că sunt ceea ce sunt astăzi. 

Când construiești ceva și nu-i faci o bază solidă. E ca un castel de cărți pe care-l construiești și nu ai niciun fel de stabilitate și suflă puțin vântul și totul se duce pe apa sâmbetei. E nasol rău, dar nu ai ce să faci. Vezi cum toate visele ți se năruiesc, nu este plăcut, dintr-un nimic, practic, dintr-o greșeală.

Din punct de vedere legal, a fost o greșeală. Chiar dacă moral te gândești că ai făcut un lucru bun, legal nu a fost normal, și cu asta basta”, a spus Cătălin Zmărăndescu la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Cătălin Zmărăndescu a oferit un răspuns diplomat
  • Ce a spus despre Gigi Becali

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și