Închide meniul

Ilie Dumitrescu și-a stăpânit cu greu lacrimile când a vorbit despre tatăl său. Dezvăluiri emoționante făcute la Chefi la cuțite

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2023, 17:59

Ilie Dumitrescu și-a stăpânit cu greu lacrimile când a vorbit despre tatăl său. Dezvăluiri emoționante făcute la Chefi la cuțite

Ilie Dumitrescu și-a stăpânit cu greu lacrimile când a vorbit despre tatăl său

Ilie Dumitrescu, în timpul emisiunii Chefi la Cuţite / Antena 1

Ilie Dumitrescu și-a stăpânit cu greu lacrimile când a vorbit despre tatăl său. Fostul atacant al Generației de Aur a fost invitat special la emisiunea Chefi la cuțite, de pe Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitrescu a rememorat „dubla” reușită în victoria istorică obținută de România în fața Argentinei, la Cupa Mondială din 1994. Pe 3 iulie, „Mister” era MVP-ul partidei epice, în care tricolorii câștigau cu 3-2. Ilie Dumitrescu a înscris două goluri în 18 minute și a reușit și un assist pentru Gică Hagi.

Ilie Dumitrescu și-a stăpânit cu greu lacrimile când a vorbit despre tatăl său

Cel mai frumos moment din viața mea. Meciul de referință al carierei mele a fost să fiu omul meciului la cea mai mare performanță a fotbalului românesc. Meciul cu Argentina, am trecut de optimi.

Cred că cel mai important moment al generației noastre, în 1994, cred că e o muncă de echipă. Am avut șansa să joc alături de cei mai importanți jucători fin fotbalul românesc: Gică Popescu, Hagi, Lupescu, Dan Petrescu, Mihali, Belodedici, Munteanu. Cred că m-au ajutat foarte mult în meciul ăla, să fiu omul meciului, să dau două goluri, să îmi pun și eu amprenta în jocul echipei.

După meci e greu să dormi, e surescitarea aia. Am dormit foarte greu. Nici înainte de meci nu prea am dormit. Nu de emoții, mă gândeam cam ce ar trebui să fac a doua zi la joc. Ideea e că după meci, atunci nu era Instagram, nu erau rețele de socializare.

Reclamă

După vreo 2 zile au ajuns și la noi niște imagini cu ce a fost în Piața Universității și ce a fost în țară, atmosfera care s-a creat, emoția aia. Practic a fost a doua Revoluție, în 1994. Cu noroc, cu șansă, cu multă muncă în spate. Dar o echipă puternică, un grup unit, cu personalitate, fără stres, fără complexe, altfel nu ai cum. Mie mi-a schimbat viața acel ’94”, și-a amintit Ilie Dumitrescu.

Chef Sorin Bontea i-a pus și o întrebare care l-a emoționat pe fostul atacant al Stelei. „Poți să ne spui cum te-ai apucat de fotbal?„, a fost întrebarea care i-a stârnit amintiri puternice lui Ilie Dumitrescu.

Tatăl meu era fan Steaua, Dumnezeu să-l ierte. E cel care mă urmărește și acum. E persoana care mi-a dat totul și m-a îndrumat către pasiunea vieții mele, către fotbal. De câte ori vorbesc despre tatăl meu am problema asta, sunt foarte emoționat.

Reclamă 4 / 0/3

Cu el mergeam de la 3 ani la stadion. Nu pierdeam niciun meci al Stelei acasă„, a dezvăluit fostul atacant al naționalei României.

Vezi AICI toată discuția lui Ilie Dumitrescu cu cei trei chefi. Ediția integrală din sezonul 12 de la Chefi la cuțite este exclusiv în AntenaPLAY.

Ilie Dumitrescu a înscris 20 de goluri în cele 62 dde selecții la echipa națională a României. În cariera de jucător a îmbrăcat tricoul celor de la Steaua, Tottenham, Sevilla, West Ham United, America și Atlante.

Chefi la cuțite, lider de audiență

Cea de-a zecea ediție Chefi la cuțite a adus victoria lui Chef Cătălin Scărlătescu la amuletă, după o întrecere jurizată de Andreea Raicu, iar seara a culminat cu povestea lui Janni Alexandridis, concurentul care a obținut cuțitul de aur din partea lui Florin Dumitrescu. În această seară, urmează o premieră în arena amuletei: a treia bombă care complică lupta juraților!

Difuzată aseară în intervalul 20:00 – 23:30, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață pe targeturile urban și național. Astfel, pe segmentul de public urban, Chefi la cuțite a înregistrat pe întregul interval orar 7.2 puncte de rating și 19.8% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut 6.1 puncte de rating cu 16.7% cotă de piață. Și la nivel național, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 6.6 puncte de rating și 18.9% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2 a obținut 6.5 puncte de rating și 18.5% cotă de piață. În minutul de aur 21:44, emisiunea Chefi la cuțite a fost urmărită de aproape 1,5 milioane de telespectatori.

Lupta pentru amuletă i-a pus pe Chefi față-n față cu o probă specială: Irina Fodor le-a cerut să gătească fără gluten, proba fiind inspirată de dieta degustătoarei Andreea Raicu. ”Nu mănânc gluten, nu mănânc lactate, nici zahăr, nici prăjeli”, a declarat Andreea, care a savurat din plin preparatele juraților, preferând farfuria creată de Chef Scărlătescu, cel căruia i-a înmânat amuleta.

De partea cealaltă, vizita lui Ilie Dumitrescu i-a impresionat pe Chefi, fostul sportiv cucerindu-i pe jurați cu un preparat apreciat de el în Grecia: biban în sos mediteranean. ”A fost o experiență unică pentru mine, am gătit pentru prima dată în fața camerelor de luat vederi”, a spus Ilie Dumitrescu, iar Chefii i-au răspuns cu un verdict la înălțime: nu doar cuțitul de argint al prieteniei, ci și cele 3 cuțite pentru farfuria lui reușită.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și