Close
Foto

Ilie Năstase a anunţat ce pensie de militar are: „Toată lumea sare la gâtul meu pentru asta! Sunt gata să renunţ la ea!”

Publicat: 23 noiembrie 2022, 9:20

Ilie Năstase a anunţat ce pensie de militar are, în contextul în care este implicat, din nou, într-un scandal monstru după ce a fost prins băut la volan. Acest lucru i-a adus o serie de reproşuri şi din partea ministrului Apărării.

Reclamă
Ilie Năstase, în timpul unui eveniment

Ilie Năstase, în timpul unui eveniment / Hepta

Ilie Năstase a dezvăluit pensia pe care o încasează pentru gradul de general în rezervă şi a anunţă că e gata să renunţe la ea.

Reclamă

Am fost copil de trupă de la vârsta de șapte ani. Nu știu despre alții cum și-au început cariera, dar la mine totul a început încă din copilărie. Eu am făcut istorie la clubul Armatei. Anii au trecut și m-am mândrit mereu cu uniforma militară.

Ilie Năstase a anunţat ce pensie de militar are

Am fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel. Și am primit o pensie de 1.345 de lei! Toată lumea sare la gâtul meu că asta este o pensie specială. Dacă asta este considerată o pensie specială și încurcă pe cineva, sunt gata să renunț la ea.

Dacă ministrul Apărării îmi va cere asta, sunt gata să o dau înapoi! Dar nu și uniforma militară! Pe asta, nu! Și lumea trebuie să știe că, chiar dacă am fost avansat și am primit gradul de general, pensia nu mi s-a modificat. Mi s-a explicat că, fiind avansat la modul excepțional, voi beneficia doar de grad, nu și de bonificațiile sale materiale. M-am mirat, dar după ce am primit anumite explicații, am acceptat situația„, a spus Ilie Năstase pentru playtech.ro.

Reclamă

Ilie Năstase va fi sancționat de MApN după ce a fost prins băut la volan

Ilie Năstase va fi sancționat de MApN după ce a fost prins băut la volan. „Nasty” a fost criticat de Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr. Ministrul Apărării Angel Tîlvăr a precizat că MApN poate analiza lucruri şi să găsească o formă de sancţionare pentru Ilie Năstase care a fost amendat şi a rămas fără permis după ce a fost prins  când conducea băut.

„Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligaţia ca în permanenţă să pună în acord felul în care se raportează la ceilalţi cu statutul pe care îl are. Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul. Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziţia în stat sau recunoaşterea mondială sau internaţională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a afirmat Angel Tîlvăr, vineri la digi24.ro.

Întrebat dacă există vreo cale din partea MApN ca Ilie Năstase să fie tras la răspundere, Angel Tîlvăr a răspuns: „Probabil că în maniera în care analizăm lucrurile putem să găsim un format în care să sancţionăm acest lucru. Nu vă ascund că încrederea de care se bucură Armata accentuază efectul exceselor, motiv pentru care mă preocupă acest lucru”, a completat ministrul Apărării.

Reclamă
Citește și:
EMISIUNI
Constantin Din, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
8:28 VIDEOCM 2022 | Gary Lineker și Alan Shearer, reacții incredibile după eliminarea din grupe a Germaniei. Au râs în hohote de rivalii istorici 8:22 Leo Strizu, umilit în direct la TV, după FC Botoşani – FCSB 2-3: „Care e ultima schimbare, Leo?” / „Stai să mă uit în mesaj!” 0:10 CM 2022 | Cele 6 optimi de finală care se ştiu până acum. Programul complet al fazelor eliminatorii. Germania şi Belgia, OUT de la Cupa Mondială 0:02 CM 2022 | Hansi Flick, prima reacție după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială! Anunțul selecționerului 1
dec.
23:56
CM 2022 | Luis Enrique, discurs categoric după Japonia – Spania 2-1: „Au fost 5 minute de panică! Am vrut să câştigăm, dar nu am putut”
1
dec.
23:50
CM 2022 | Cum arată, în timp real, clasamentele grupelor Cupei Mondiale. Argentina și Polonia se alătură echipelor calificate în optimi
1
dec.
23:43
NEWS ALERTCM 2022 | Thomas Muller, anunț de ultimă oră după umilința uriașă suferită de Germania la Mondial: „Dacă acesta a fost ultimul meu meci, vreau să spun ceva!”
1
dec.
23:16
CM 2022 | „Ce umilință!”. Presa din Germania a dat de pământ cu naționala lui Hansi Flick, după eliminarea-șoc de la Cupa Mondială!
1
dec.
23:13
CM 2022 | Reacţia presei din Spania, după ce naţionala iberică a pierdut cu Japonia, dar s-a calificat în optimi: „Mulţumim, Germania! Mulţumim, Havertz”
1
dec.
22:50
NEWS ALERTCM 2022 | Costa Rica – Germania 2-4 și Japonia – Spania 2-1. Şoc mondial! Nemții sunt eliminaţi din faza grupelor de la Cupa Mondială. Niponii au câştigat grupa
Pe același subiect
Ilie Năstase şi Ioana Năstase
Diverse • 28 nov., 19:54
FOTO
Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Ilie Năstase şi soţia lui. Reacţie total surprinzătoare a milionarului român
Nadia Comăneci, în cadrul unui eveniment
Diverse • 24 nov., 9:49
FOTO
Pensia pe care o primeşte Nadia Comăneci de la statul român. Surclasează pensia de militar a lui Ilie Năstase
Ilie Năstase, în timpul unui eveniment
Diverse • 21 nov., 22:49
FOTO
Ilie Năstase, umilit de propria soție! „Nasty” a încercat să o împace pe Ioana, dar a fost lăsat cu ochii în soare
Știri
Hello Chef sezonul 4, 23 octombrie 2022: Roxana Blenche şi Macanache
Close