Închide meniul
NEWS ALERT

Ilie Năstase a fost prins, din nou, băut la volan şi a rămas fără permis de conducere. Ce alcoolemie avea fostul mare jucător de tenis

Reclamă

Publicat: 18 noiembrie 2022, 8:57

Ilie Năstase a fost prins, din nou, băut la volan şi a rămas fără permis de conducere. Ce alcoolemie avea fostul mare jucător de tenis

Ilie Năstase a fost prins băut la volan

Profimediaimages

Ilie Năstase a fost prins, din nou, băut la volan şi a rămas fără permis de conducere. Totul s-a petrecut în noapte de joi spre vineri, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile. Ilie Năstase a avut un comportament decent şi a nu mai făcut scandal. Năstase a mai avut probleme cu legea şi în trecut.

Ilie Năstase a fost prins, din nou, băut la volan şi a rămas fără permis de conducere

Pe lângă permisul suspendat, Ilie Năstase s-a ales şi cu o amendă de 1305 lei. „La data de 18 noiembrie, în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din Sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni şi 10 luni de închisoare

Ilie Năstase a fost condamnat, în 2019, la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare, upă ce, în 2018, a fost prins că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. La mijlocul anului 2018, oamenii legii i-au blocat maşina lui Ilie Năstase din cauză că fostul jucător de tenis a plecat de pe loc, după un schimb de replici cu un agent,, scrie observatornews.ro. Poliţiştii au spus la acel moment că fostul jucător de tenis a refuzat să i se facă testul, a devenit agresiv cu poliţiştii, motiv pentru care a fost necesară încătuşarea acestuia şi dus pentru recoltarea de probe biologice la sediul INML, unde a făcut testul.

Ilie Năstase a rupt tăcerea despre „fuga” de acasă soției: „Cum să îi dau eu 350.000 de euro în poșetă?”

Ilie Năstase a rupt tăcerea după ce s-a zvonit că are noi probleme în căsnicie. A vorbit despre „fuga” de acasă a soției, cu care nu s-ar fi mai văzut de mai mult de o săptămână. Ioana Năstase anunțase deja că fostul mare jucător de tenis este cel care e de negăsit. „Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat”, a reacționat cea de-a cincea soție a lui „Nasty”.

Reclamă

Mai mult, în presă ar fi apărut informații că Ioana Năstase, în cazul unui divorț, ar avea de câștigat două milioane de euro. „Am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu”, a răbufnit femeia în vârstă de 46 de ani, care a amenințat cu judecata.

Primul lider ATP din istorie a ținut să îi transmită Ioanei că nu a făcut nicio declarație care să o defăimeze. „Cineva vrea să îmi facă rău”, a fost mesajul acestuia.

Nu este declarația mea, eu nu am sunat niciun ziarist, nu am sunat pe nimeni, din contră, eu eram la tratament. M-am uitat și pe Facebook și am văzut. Cum să o denigrez pe soția mea? Cum să îi dau eu 350 de mii de euro în poșetă? Dacă o ataca cineva și i se întâmpla ceva?

Reclamă 4 / 0/3

Este urat, este o știre falsă, dată de cineva care vrea să îmi facă rău. Că i-am luat mamei sale casă la Hârșova, că le-am luat la copii apartamente în București , nu este adevărat„, a declarat Ilie Năstase pentru antenastars.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și