Închide meniul
Foto

Ilie Năstase, apariție de lux la nunta Simonei Halep! Ce cadou i-a cerut Simo milionarului. „M-a rugat, dar n-am avut timp”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 septembrie 2021, 16:53

Ilie Năstase, apariție de lux la nunta Simonei Halep! Ce cadou i-a cerut Simo milionarului. „M-a rugat, dar n-am avut timp”

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / Sursa: AS.ro

Ilie Năstase a venit la nunta Simonei Halep însoțit de soția sa cu 30 de ani mai tânără, Ioana. Culmea, chiar astăzi este ziua de naștere a partenerei sale, astfel că Năstase trebuie să scoată și mai mulți bani din buzunar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, apariție de lux la nunta Simonei Halep

Halep nu le-a cerut invitaților daruri în bani, dar a avut o cerere specială pentru Ilie Năstase. Simona a vrut să primească o rachetă de tenis din partea milionarului, dar acesta nu a putut să-i îndeplinească dorința. I-a adus, în schimb, flori.

Să fie sănătoasă și fericită. Nu știu cum o să fie petrecerea, n-am organizat eu. Dar o să fie frumos, cu muzică, i-am adus flori. M-am rugat să-i aduc o rachetă de tenis, dar n-am avut timp să merg la București să i-o iau. O să i-o aduc. Sper că o să fie mai ușor ca un meci de tenis.”, a spus Ilie Năstase, înainte de nunta Simonei Halep.

După cununia civilă, Simona Halep va petrece alături de invitați la un local de lux de pe malul mării. Locul este bine păzit de forțele de ordine și a fost înconjurat de un gard de protecție.

În plus, Halep le-a pus la dispoziție invitaților și un centru de testare pentru Covid-19. Peste 300 de invitați își vor face apariția.

Reclamă

Ilie Năstase: „Simona Halep trebuie să se focuseze pe tenis”

Printre altele, Ilie Năstase a mai spus că Simona Halep ar trebuie să-și vadă în continuare de viața sportivă, chiar dacă a avut un an măcinat de accidentări.

„Mai are mult timp de jucat tenis, să se focuseze pe tenis. Poate să ia multe Grand Slam-uri. Dacă mă uit la Serena, ea are 39 de ani, Simona nu are decât 30 de ani”, a mai spus Ilie Năstase.

Din informaţiile AS.ro, Dan Bittman, Loredana şi Pindu vor cânta la nunta anului din România. Ar putea apărea şi nume surpriză. Smiley şi Andra sunt printre cei care ar putea să îşi facă apariţia pe scenă!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și