Închide meniul
Foto

Ilie Năstase, dezvăluiri teribile despre Ciprian Marica. „Mă întreba de sănătate. Cred că-i era teamă că mor și nu mai are ce lua de la mine”. „Nasty” se duce la ministrul Justiției

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 11:17

Ilie Năstase, dezvăluiri teribile despre Ciprian Marica. „Mă întreba de sănătate. Cred că-i era teamă că mor și nu mai are ce lua de la mine”. „Nasty” se duce la ministrul Justiției

Ilie Năstase a fost prins băut la volan

Profimediaimages

Năstase se va duce în audiență la ministerul Justiției, după ce i-a făcut și plângere penală fostului atacant al naționalei României. Ilie a obținut gratuit administrarea bazei sportive ce are o suprafață de 63.000 mp și e evaluată la peste 50.000.000 de milioane de euro. E concesionată de „Nasty” pe o perioadă de 49 de ani. Fosta bază sportivă „Voința” se numește acum „Nastase&Marica Sports Club”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, noi acuze dure la adresa lui Ciprian Marica

Am un contract cu el pe închirierea terenurilor la care nu a plătit niciun ban din 1 iulie 2021. De asemenea, pentru folosirea numelui alt contract. Fiecare dintre angajamnte creștea ca sună de la un an la altul.

A venit și a schimbat domeniul terenurilor. Era de tenis, el le-a făcut de fotbal. I-am zis … Ce faci Cipriane? A zis că să stau liniștit. Scopul lui era să pună mâna pe toată baza. Are plângere penală și acum o să mă duc în audiență la ministrul Justiției. Deja am vorbit. Nu las lucrurile așa. Nu pot să dorm noaptea. Soția mea e devastată, eu nu pot dormi noaptea.

Sunt două decizii acolo care se bat cap în cap, voi cere să se verifice cum s-au înregistrat niște acte false„, a declarat Ilie Năstase pentru prosport.ro.

Citește și:

Fostul mare jucător de tenis a făcut dezvăluiri teribile despre relația cu Ciprian Marica.

Reclamă

Pare o nebunie ce se întâmplă în actele depuse de Marica la instanță. Eu i-am dat fundația lui și apoi am făcut cerere de adeziune să fiu membru în fundația în care el este șef. Te ia râsul… Să vedem ce face cu semnăturile mele, cum scapă de pușcărie pentru ce a falsificat și adăugat texte aiurea în acte.

Stăteam cu Marica la masă cu ceva timp în urmă și mă întreba dacă stau bine cu sănătatea! Nu înțelegeam de ce. Cică cum mă simt, dacă am nevoie de ceva… Gândindu-mă acum… Cred că-i era teamă că mor și nu mai are ce lua de la mine„, a mai spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase l-a arătat cu degetul atât pe Marica, cât și pe tatăl acestuia. Cei doi ar fi urmărit-o pe Ioana Năstase prin blocul în care locuiește. „Nasty” i-a cerut ajutorul lui Ion Țiriac, cel alături de care a câștigat proba de dublu de la Roland Garros, în 1970. Miliardarul i-ar fi pus la dispoziție avocații săi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sezonul 12 de iUmor începe azi, 20.30, pe Antena 1 și Necenzurat pe AntenaPLAY. Un nou jurat alături de Bendeac, Delia și Cheloo în fiecare ediție
  • Ilie Năstase, acuzații grave la adresa lui Ciprian Marica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și