Închide meniul

Ilie Năstase apelează la Ion Țiriac în scandalul cu Ciprian Marica. Cere ajutor și de la Guvern. „E un furt!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2021, 19:06

Ilie Năstase apelează la Ion Țiriac în scandalul cu Ciprian Marica. Cere ajutor și de la Guvern. „E un furt!

Ilie Năstase se pregătește să se judece cu Ciprian Marica

Profimediaimages

Ciprian Marica ar fi formulat o acțiune în instanță pentru excluderea lui Ilie Năstase din proiectul Fundației. Judecătoria Sectorului 1 ar fi respins cererea. Totuși, la o nouă acțiune ar fi avut câștig de cauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase i-a cerut ajutorul lui Ion Țiriac

Miza este una uriașă. Fundația „Ilie Năstase”, care administrează Baza Voința, are în patrimoniu terenuri extrem de valoroase. „Nasty” a apelat deja la avocații lui Ion Țiriac.

E urât, îmi pare rău, l-am considerat pe Ciprian un băiat ca lumea! Când a venit la mine a vrut să închirieze un teren de fotbal. După a vrut să se extindă să ia tot! Miza este să ia el tot controlul bazei. Nu știu cine l-a învățat, dar l-a învățat greșit! Am avocați, o să merg, am avocații domnului Țiriac și o să aflu ce s-a întâmplat… Cum de instanța a respins prima lui cerere și cum a doua a acceptat.

Eu procură să intre în fundație nu i-am dat, că nu-s așa de nebun. Îi dau procură și mă scoate le pe mine? El e pe acte acum președintele fundației mele. Asta înseamnă, după mine, un furt!

Miza e să ia el tot controlul la baza Voința! El nu înțelege că toate contractele sunt în derulare și nu pot fi reziliate, chiar dacă el a făcut șmecherii la justiție, pe acolo…„, a declarat Ilie Năstase la o conferință de presă.

Reclamă

Fostul mare jucător de tenis a ajuns la spital după ce a aflat că ar fi fost trădat de Ciprian Marica. Va depune plângere la poliție și la DNA.

Citește și:

Am muncit atâția ani ca să ajung aici, să pot să folosesc terenul ăsta, și mi se ia cu o ușurință incredibilă. Mâine mă duc la Guvernul României. Uitați ce mi s-a întâmplat, vă rog să îmi dați altul. Eu sunt aici de 20 de ani, am băgat niște bani și vreau și eu să fac tenis aici. Îmi dați voie? Că cineva nu îmi dă voie, m-a dat afară„, a anunțat fostul lider ATP.

Terenurile pe care Marica ar vrea să le obțină din Fundația lui Ilie Năstase au fost obținute de fostul tenismen prin două decizii de Guvern. Acestea ar valora aproximativ 50 de milioane de euro pe piața imobiliară.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și