Închide meniul
Foto

Imagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”

Viviana Moraru Publicat: 8 iunie 2024, 11:30

Reclamă
Imagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”

Imagini de senzaţie cu Dan Petrescu | A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui

Imagini de senzaţie cu Dan Petrescu | A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui/ Colaj TikTok

Imagini de senzaţie cu Dan Petrescu, la nunta fiicei lui, Rebecca. Antrenorul lui CFR Cluj a dansat şi a cântat pe ritmuri de muzică de petrecere, la un local de lux din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din prima căsnicie, cu Dana, Dan Petrescu are două fiice superbe, pe Rebecca, în vârstă de 29 de ani, şi pe Beatrice Chelsea, în vârstă de 25 de ani. Din a doua căsnicie, cu Adriana Petrescu, fostul internaţional mai are o fiică, pe nume Jennifer.

Imagini de senzaţie cu Dan Petrescu | A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui

Fiica cea mare a lui Dan Petrescu s-a căsătorit vineri seara, iar petrecerea de nuntă a fost organizată la un restaurant de lux de pe malul lacului Floreasca, notează fanatik.ro.

Dan Petrescu i-a avut alături la petrecere pe mai mulţi dintre oamenii cu care colaborează la CFR Cluj. Concret, Neluţu Varga şi Bogdan Mara au fost prezenţi la nunta fiicei antrenorului român.

Dan Petrescu a dansat şi a cântat alături de fiica sa cea mare, pe ritmuri de muzică de petrecere. Solista care a cântat la petrecerea nunţii Rebeccăi a fost Diana Matei. Într-un videoclip postat pe reţelele de socializare, antrenorul de la CFR Cluj este surprins pe ringul de dans alături de fiica sa.

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt un tată tinerel/ Fata mea e top-model/ Mă mândresc şi am curaj/ Să ies cu fi-mea în oraş”, sunt câteva dintre versurile interpretate de solistă. Dan Petrescu a fost vizibil încântat de piesele cântate de Diana Matei, şi s-a distrat de minune alături de fiica sa.

Vezi video cu Dan Petrescu AICI!

În cadru a fost surprinsă şi fosta soţie a lui Dan Petrescu, cei doi fiind împreună timp de 10 ani, divorţând în 2003. Dana nu putea lipsi de la nunta fiicei sale, deşi nu a rămas în relaţii bune cu antrenorul de la CFR Cluj.

Reclamă

Nu se cunosc prea multe detalii despre câţi invitaţi au fost la nuntă, deoarece Rebecca Petrescu este o prezenţă discretă şi a stat departe de lumina reflectoarelor, de-a lungul timpului.

Cum se menţine soţia lui Dan Petrescu într-o formă fizică de invidiat! Adriana arată impecabil la 45 de ani

S-a aflat cum se menţine soţia lui Dan Petrescu într-o formă fizică de invidiat. Adriana Petrescu are 45 de ani şi arată impecabil, dezvăluind că practică mult sport şi nu a apelat niciodată la intervenţii estetice.

Adriana Petrescu a dezvăluit care este ritualul frumuseţii sale. Aceasta susţine că hidratarea este cheia tenului său impecabil, şi susţine că serumurile şi cremele sunt nelipsite din rutina ei.

„Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu.

Nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive”, a declarat Adriana Petrescu, într-un interviu acordat pentru prosport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și