Închide meniul

Imagini epocale! Gigi Becali a făcut autostopul după ce a sfinţit străzile din Bucureşti. Un rapper l-a „salvat” pe patronul FCSB!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2022, 20:15

Imagini epocale! Gigi Becali a făcut autostopul după ce a sfinţit străzile din Bucureşti. Un rapper l-a „salvat pe patronul FCSB!

Gigi Becali ar trebui să plătească o sumă uriaşă pentru casa lui Arsenie Boca

Gigi Becali, moment fabulos pe străzile din Capitală / Dumitru Angelescu / Libertatea

Să vezi şi să nu crezi! Gigi Becali a făcut autostopul după ce ieri a sfinţit străzile din Bucureşti în timpul unui protest. Un rapper l-a „salvat” pe patronul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a sfinţit străzile din Bucureşti şi a rostit rugăciuni la microfon la nici 24 de ore după după marșul Bucharest Pride. La final, milionarul român a apelat la o metodă neobişnuită pentru a ajunge acasă: autostopul!

Gigi Becali a făcut autostopul după ce a sfinţit străzile din Bucureşti

Potrivit gsp.ro, Gigi Becali a făcut cu mâna în trafic pentru a ajunge la Palatul din Aleea Alexandru. La scurt timp, acesta a găsit o maşină care să îl ducă acasă.

„Salvatorul” patronului FCSB a fost rapperul Ali Mahmood, mai scrie sursa citată.

Gigi Becali a făcut autostopul după ce a sfinţit străzile din Bucureşti
Gigi Becali a făcut autostopul după ce a sfinţit străzile din Bucureşti
Gigi Becali a făcut autostopul după ce a sfinţit străzile din Bucureşti
Gigi Becali a făcut autostopul după ce a sfinţit străzile din Bucureşti

Gigi Becali, moment fabulos: a sfinţit străzile din Bucureşti şi a cântat rugăciuni

Gigi Becali a oferit un moment fabulos: a sfinţit străzile din Bucureşti şi a rostit rugăciuni la microfon. Patronul FCSB a fost însoţit în tot acest timp de o „armată” de preoţi.

Reclamă

Totul s-a întâmplat la o zi după marșul Bucharest Pride, la care au participat ieri 15.000 de persoane. Sute de persoane au participat la un protest, la care şi-a făcut apariţia şi patronul FCSB. Latifundiarul din Pipera a fost însoţit de fostul arbitru Alexandru Tudor şi mai mulţi preoţi.

Gigi Becali a fost în centrul atenţiei la protest. Acesta a stropit tot drumul cu agheasmă, potrivit libertatea.ro, și a cântat rugăciuni la microfon. Protestatarii au venit la la eveniment cu icoane și cu steagul României.

Gigi Becali a procedat la fel şi în 2021, când a fost însoţit la protest de Mihai Stoica și Alexandru Tudor.

Reclamă 4 / 0/3

„Scopul acţiunii este sfinţirea locului, curăţarea locului, aşa cum a făcut Hristos în ţinutul Gadarenilor când i-a aruncat pe demoni în porci şi după aceea s-au înecat porcii. Și după aceea s-a urcat în barcă şi a plecat pe ape ca să sfințească apele, să curețe apele de demoni”, spunea Gigi Becali atunci.

Gigi Becali, criză de nervi în direct la TV: „Tu dai pușcărie, mă? Ești Dumnezeu?”

Gigi Becali a avut o criză de nervi în direct la TV, când și-a amintit de momentul în care a fost condamnat la închisoare.

Patronul FCSB a „tunat” la adresa autorităților, în frunte cu procurorii, apoi s-a oprit și a reflectat asupra a tot ceea ce a spus.

„Știi care e cea mai mare nebunie a României în sport? România a făcut din banii românilor 3 stadioane, fără să pun Arena Națională. Avem stadioane noi în București (n.r. – Giulești, Ghencea, Arcum de Triumf), dar echipele nu au unde să joace. Cum să fac eu stadion? De ce? Pentru ce să fac stadion? Credeți că în România o să fie nebunia până la infinit? Încet, încet, încet… Copiii de securiști o să fie mai moderni, nu vor mai avea mentalitatea «să fie totul la noi». Au făcut școli în America, Anglia. Nu o să mai aibă mentalitatea aia nebună.

Spun securiști în sens peiorativ. Le-aș zice ofițeri de informație. Ei așa fac. Ai pomenit asemenea tupeu? Spun «Noi mergem și studiem dosarele pe câmpul tactic». Ce câmp tactic ai în justiție? Îi dai pușcărie lui Becali? Avocații spun că judecătorii și-au câștigat pozițiile, că DNA nu mai are putere în fața lor. Asta e foarte bine. Le rup nasul procurorilor, a „tunat” Gigi Becali, la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și