Închide meniul
Foto

Imagini fabuloase de la nunta anului. Simona Halep şi Toni Iuruc, surprinşi în ipostaze de neuitat! Zeci de mii de fani au reacţionat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2021, 12:27

Imagini fabuloase de la nunta anului. Simona Halep şi Toni Iuruc, surprinşi în ipostaze de neuitat! Zeci de mii de fani au reacţionat

Simona Halep, nuntă spectaculoasă cu Toni Iuruc

Colaj Instagram Simona Halep

„Simo” şi noul ei soţ au venit la restaurant într-o maşină de 250.000 de euro şi au atras atenţia prin ţinuta aleasă. Halep a radiat de fericire încă din momentul în care şi-a făcut apariţia la nunta de poveste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini fabuloase de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Pe reţelele sociale a apărut filmarea cu dansul mirilor. Ocupanta locului 11 WTA a postat şi imagini de colecţie din timpul evenimentului grandios.

View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

40.000 de fani au reacţionat la galeria foto publicată de Simona Halep. Cu toţii s-au grăbit să o felicite pentru pasul important pe care l-a făcut. Gabriela Ruse a fost printre cei care au comentat la postarea fostului lider mondial. Şi cei de la WTA au ţinut să folosească un emoticon.

Reclamă

Simona Halep nu va pleca în luna de miere

Simona Halep nu se va putea bucura de vacanţă. Românca a luat decizia de a participa la Transylvania Open, la finalul lunii viitoare. Până atunci va lua startul în alte două turnee: Indian Wells şi Kremlin Cup.

La Cluj-Napoca, „Simo” ar putea să o aibă adversară pe noua campioană de la US Open. Organizatorii turneului au decis să o invite şi pe noua campioană de la US Open. Emma Răducanu, noua revelaţie a tenisului mondial, poate reveni în ţara natală a tatălui ei.

Incredibilă forța de care a dat dovadă Emma în ultimele săptămâni! Știu ce înseamnă efortul depus de ea, nu e simplu să menții nivelul superbun chiar în fiecare meci. Emma face lucrurile să pară simple, dar nu sunt deloc așa. Cel mai mult îmi place cât de sinceră e bucuria ei.

Reclamă 4 / 0/3

O așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred ca România abia asteaptă să o întâlnească și să o aplaude„, a spus Patrick Ciorcilă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
Vezi toate știrile
Citește și