Închide meniul
NEWS ALERT

Simona Halep a acceptat invitaţia de a participa la Transylvania Open! Va juca la Cluj-Napoca, acolo unde a fost chemată şi Emma Răducanu! Ce program are „Simo” după nuntă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2021, 18:50

Simona Halep a acceptat invitaţia de a participa la Transylvania Open! Va juca la Cluj-Napoca, acolo unde a fost chemată şi Emma Răducanu! Ce program are „Simo după nuntă

Simona Halep va juca în România, la Transylvania Open

Profimedia

Campioana noastră a dezvăluit, pe contul ei de Instagram, ce program va avea în acest an. Mai întâi ia startul la Indian Wells, după care va juca la Moscova, la Kremlin Cup. La Cluj-Napoca va fi prezentă pe octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep participă la Transylvania Open 2021

Simona Halep va juca în România
Simona Halep vine la Cluj-Napoca

Organizatorii turneului au decis să o invite şi pe noua campioană de la US Open. Emma Răducanu, noua revelaţie a tenisului mondial, poate reveni în ţara natală a tatălui ei.

Incredibilă forța de care a dat dovadă Emma în ultimele săptămâni! Știu ce înseamnă efortul depus de ea, nu e simplu să menții nivelul superbun chiar în fiecare meci. Emma face lucrurile să pară simple, dar nu sunt deloc așa. Cel mai mult îmi place cât de sinceră e bucuria ei.

O așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred ca România abia asteaptă să o întâlnească și să o aplaude„, a spus Patrick Ciorcilă pentru gsp.ro.

Ce a declarat Simona Halep după eliminarea de la US Open

Simona Halep s-a întors în România după ce a fost eliminată de Elina Svitolina din optimile de finală de la US Open. Ocupanta locului 13 WTA a cedat în două seturi, scor 3-6, 3-6.

Reclamă

Halep a anunţat că este mulţumită de parcursul avut în turneul de Grand Slam, în condiţiile în care s-a confruntat cu mari probleme medicale în acest an. Campioana noastră asigură că a scăpat de accidentări şi este pregătită să încheie sezonul în forţă.

Sunt mulţumită de ceea ce am făcut, mai ales după o pauză atât de lungă. Niciodată nu am stat mai mult de 3-4 luni fără meciuri oficiale. Fizic sunt bine, nu mai am nicio accidentare. Am avut la Cincinatti o mică ruptură la muşchiul de la picior, dar n-a fost foarte gravă… după câteva zile de pauză am putut să joc bandajată.

„Voi avea câteva zile de pauză şi voi continua antrenamentele. Am zis că o să o las mai moale în sensul că nu vreau să forţez acum, după ce mi-am revenit. (Reporter: Mergi la Indian Wells?) Normal, da!

Reclamă 4 / 0/3

A fost greu să joc pe hard şi mai ales la cel mai înalt nivel în tenis. Am avut meciuri foarte grele, le-am simţit de la început, de la turneul din Canada„, a declarat Simona Halep pe aeroport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și