Închide meniul
Video

Imagini memorabile cu Ilie Dumitrescu şi Gică Popescu! Cei doi au jucat o partidă de şah! Gluma zilei: „Are si el acum o poză de valoare în telefon!”

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2021, 21:58 / Actualizat: 15 iunie 2021, 8:00

Gică Popescu şi Ilie Dumitrescu s-au duelat la şah. Popescu a fost „Regele”. Gică Popescu şi Ilie Dumitrescu s-au tachinat mai rău ca la fotbal. Cei doi au fost savuroşi la tabla de şah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt încolţit!„, a spus Ilie Dumitrescu, moment în care Gică Popescu a plusat: „Nu te superi că iau şi eu nebunul ăsta!

Gică Popescu a continuat ofensiva şi a făcut „victime”. Momentul culminant a fost când Popescu i-a luat Regina lui Ilie Dumitrescu. „Ce îmi iei, mă?”, a exclamat ilie Dumitrescu, care a vrut să cedeze.

Reclamă

Imagini memorabile cu Ilie Dumitrescu şi Gică Popescu la şah

Nu, joacă până la capăt! Să vedem, mai am două mutări si îţi dau mat!„, i-a transmis Popescu. „S-a dat bătut! A simţit diferenta de valoare şi s-a dat bătut„, a spus Popescu. „Net superior! Net superior, m-a surprins!„, a răspuns Ilie Dumitrescu.

Popescu si Ilie Dumitrescu s-au pozat cu trofeul care va fi acordat învingătorului. „Are si el acum o poză de valoare în telefon„, a glumit Popescu pe seama prietenului său.

Reclamă

În câteva zile vom anunţa fuziunea dintre Farul şi Viitorul, spune Popescu. Hagi va fi antrenor. „Gică se lasă greu, e un bun negociator. A avut o perioadă de un an de odihnă binemeritată„, a mai spus Popescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi "titular incontenstabil" la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 23:53
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi „titular incontenstabil” la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 22:41
„Ce ar fi de remarcat?” Gică Popescu, verdict la pauza meciului Columbia – România 2-0
Gică Popescu, mesaj deosebit de dur înainte de Israel - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:20
Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut „revoluţia” făcută de Edi Iordănescu, în primul 11, la Columbia – România
Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:04
„Îl vedeai pe Ianis Hagi titular?” Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia – România
Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România - Columbia
AntenaPLAY • 25 mart., 8:20
Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România – Columbia: „Eu văd varianta asta!”