Închide meniul
Foto

Imagini rare cu David Popovici şi iubita lui. Cum au apărut cei doi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2022, 12:42

Imagini rare cu David Popovici şi iubita lui. Cum au apărut cei doi

David Popovici, campion european la 100 şi 200 metri liber

Profimedia

Imagini rare cu David Popovici şi iubita lui, Taisia. Tânăra a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini în care apare alături de David Popovici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici este nou star al nataţiei mondiale. Pe lângă performanţele uluitoare din bazin, David Popovici are cu ce se mândri şi în viaţa personală. Acesta are o relaţie perfectă cu Taisia, o tânără care este de o frumuseţe ieşită din comun.

Imagini rare cu David Popovici şi iubita lui

După ce a doborât recordul mondial la 100 de metri liber şi a devenit campion european şi în cea de 200 de metri liber, David Popovici şi-a luat o binemeritată pauză. Iar cea care i-a fost alături este iubita sa, Taisia. Tânără a postat mai mult imagini alături de David Popovici care au devenit imediat virale.

David Popovici a sărbătorit cu apă şi pizza recordul stabilit la Campionatul European

David Popovici a scris istorie la Campionatele Europene de Nataţie de la Roma, a sărbătorit şi s-a întors cu o promisiune uriaşă în România! Este setat să-şi doboare singur recordurile. Dublul camion mondial şi european stă doar două zile acasă. Pleacă la Mondialul pentru Juniori din Peru.

Cu două medalii de aur s-a întors fenomenul David Popovici de la Roma, unde a devenit cel mai rapid înotător din istorie cu recordul mondial la o 100 de metri liber. Marile publicaţii din lume şi starurile mondiale, în frunte cu Michael Phelps, s-au întrecut în mesaje de felicitare pentru „Împaratul” român.

Reclamă

„Cel mai frumos mesaj de felicitare a fost de la Phelps. Cred că de mic copil îmi doream să afle cineva ca Michael Phelps de mine!”, a declarat David Popovici.

Recordul doborat de Popovici era vechi de 13 ani. Noul star anunţă că îşi va doborî singur noul record.

„Fix recordul ăsta nu va rezista foarte mult. O să vin eu din urma. Din urma mea!”, a fost mesajul spectaculos al fenomenului de 17 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Popovici nu a sărbătorit cu fast recordul magic. O poate face pe 15 septembrie, când va serba majoratul.

„În seara cu recordul mondial am comandat nişte pizza la hotel, am întins masa de masaj pe hol şi am întins pizzele alea acolo, pe masă. Am băut nişte apă, nişte suc şi cam asta a fost”, a precizat Popovici.

Ironizat de canotoare că nu le-a aşteptat la aeroport, ministrul Eduard Novak l-a întâmpinat pe Popovici. Mulţi campioni la nataţie au trecut prin momente de depresie după ce au făcut istorie în bazin.

„Cred că voi reuşi să nu mă las copleşit de succes. E un lucru bun să stau deoparte de toată atenţia pe care o primesc, pentru că prea multă poate strica”, a mai spus David Popovici.

Eduard Novak l-a așteptat pe aeroport pe David Popovici

Ministru Sportului a fost însoțit de Camelia Potec și a dezvăluit că a purtat o discuție cu David Popovici. I-a promis că se va ocupa personal de reabilitarea bazinului preferat al campionului nostru.

A revenit în țară dublul nostru campion european și recordmen mondial, desemnat cel mai bun sportiv în probele masculine în urma evoluțiilor de excepție de la Europenele de la Roma.

L-am așteptat într-un cadru restrâns, cu doamna președinte a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec. Dincolo de felicitări, am folosit acest prilej pentru a discuta despre dezvoltarea înotului și i-am promis lui David că mă voi ocupa personal de reabilitarea bazinului „Lia Manoliu”.

Reclamă

Este bazinul lui preferat și cred că atât el, cât și cei pe care i-a inspirat să îi calce pe urme, merită să aibă un bazin performant, unde să fie asigurate toate condițiile de antrenament și pregătire„, a transmis Eduard Novak pe contul său de Facebook.

David Popovici a devenit cel mai rapid înotător din istorie în proba de 100 de metri liber. Acesta a stabilit un nou record în finala de la Campionatul European de la Roma. Ulterior, la 200 metri liber, David a bifat al treilea timp din istorie – 1:42:96 secunde.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și