Închide meniul
Foto

Imagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2024, 22:12

Reclamă
Imagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!”

Imagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei

Mihaela Cambei, cu medalia de argint la Jocurile Olimpice 2024 / Profimedia

Imagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Medaliata olimpică a fost aşteptată de părinţii săi la aeroport. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU PĂRINŢII MIHAELEI CAMBEI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Cambei a reuşit o performanţă fantastică la jocurile Olimpice de la Paris, reuşind să câştige medalia de argint. Mai mult, Mihaela Cambei a fost protdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice.

Imagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei

Mihaela Cambei a adus medalia olimpică în România, iar la aeroport a fost aşteptată de părinţii săi. Maria, mama Mihaelei Cambei, a făcut o confesiune emoţionantă, A recunoscut că i-a fost greu să îşi vadă fiica în timp ce ridica sute de kilograme deasupra capului. Primul sport practicat de Mihaela Cambei a fost gimnastica.

„Cu greu m-am putut uita pentru că e un sport greu şi la ridicături tot timpul îmi venea să plâng când o vedeam„, a mărturisit Maria Cambei. „Nu îmi venea a crede, nu o mai vedeam că erau 2 sute şi ceva, nu mai apărea, nu mai apărea„, a spus şi tatăl Mihaelei, conform observatornews.ro.

Mihaela Cambei, discurs magistral la sosirea în România

Mihaela Cambei a avut un discurs magistral la sosirea în România. Vicecampioana olimpică de la haltere a spus că a fost copleşită de emoţii şi la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice şi a spus că a fost ceva unic să câştige o medalie.

Reclamă
Reclamă 4

Mă bucur că am reuşit să aduc această medalie României şi clubului meu CSM Oneşti pentru că o merităm din plin. Ne dorim la cât mai multe rezultate. Pregătim Los Angeles 2028 pentru că suntem încă tineri şi cred că putem să aducem mult mai multe medalii la următorul ciclu. Am fost foarte bucuroasă şi mândră să pot duce aseară portdrapelul la ceremonia de închidere.

Am simţit aceleaşi sentimente de pe podiumul olimpic, acolo unde am fost şi premiată cu medalia de argint. A fost ceva unic şi cred că va rămâne ceva unic. Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor care au fost alături de noi. Vreau să mulţumesc familiei mele care mi-a dat viaţă„, a spus Mihaela Cambei la sosirea în România.

Reclamă

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 13 aug.

Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi

0:20 13 aug.

„Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!”

23:57

Concluzia lui Cătălin Chirilă, după experienţa de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sper să reuşesc să fiu bun şi pe valuri”

23:56

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Anei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

1 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 2 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 3 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 4 Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu 5 Răsturnare de situaţie! Americanii nu renunţă la bronz! Proba video care i-ar putea lua Anei Bărbosu medalia 6 Cât de buni sunt Bearman și Antonelli? Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și