Închide meniul

Mihaela Cambei, discurs magistral la sosirea în România: „A fost ceva unic şi va rămâne unic!” Promisiune uriaşă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2024, 16:39

Reclamă
Mihaela Cambei, discurs magistral la sosirea în România: „A fost ceva unic şi va rămâne unic! Promisiune uriaşă

Mihaela Cambei, discurs magistral la sosirea în România

Captură AntenaSport

Mihaela Cambei a avut un discurs magistral la sosirea în România. Vicecampioana olimpică de la haltere a spus că a fost copleşită de emoţii şi la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice şi a spus că a fost ceva unic să câştige o medalie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Cambei e convinsă că la Olimpiada din Los Angeles, din 2028, România va câştiga mai multe medalii.

Mihaela Cambei, discurs magistral la sosirea în România

Mă bucur că am reuşit să aduc această medalie României şi clubului meu CSM Oneşti pentru că o merităm din plin. Ne dorim la cât mai multe rezultate. Pregătim Los Angeles 2028 pentru că suntem încă tineri şi cred că putem să aducem mult mai multe medalii la următorul ciclu. Am fost foarte bucuroasă şi mândră să pot duce aseară portdrapelul la ceremonia de închidere. Am simţit aceleaşi sentimente de pe podiumul olimpic, acolo unde am fost şi premiată cu medalia de argint. A fost ceva unic şi cred că va rămâne ceva unic. Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor care au fost alături de noi. Vreau să mulţumesc familiei mele care mi-a dat viaţă„, a spus Mihaela Cambei la sosirea în România.

Clasamentul final pe medalii de la Jocurile Olimpice 2024! SUA, pe primul loc. România a terminat pe locul 23

Delegaţia Statelor Unite a ocupat primul loc în clasamentul final pe medalii al Jocurilor Olimpice de la Paris, în timp ce România s-a clasat pe 23.

România a încheiat participarea la Jocurile Olimpice de la Paris cu nouă medalii, dintre care trei de aur, patru de argint şi două de bronz.

Reclamă
Reclamă 4

Aur au câştigat înotătorul David Popovici la 200 metri liber, canotorii Andrei Cornea şi Marian Enache la dublu vâsle masculin şi echipajul feminin de opt plus unu (Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria Ştefania Petreanu).

Argintul a fost obţinut de Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş la dublu vâsle feminin, Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel la dublu rame feminin, Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc la dublu vâsle feminin – categorie uşoară, precum şi de halterofila Mihaela Cambei la cat. 49 kg.

Bronzul a fost cucerit de David Popovici la 100 metri liber şi de gimnasta Ana Maria Bărbosu la sol, în urma deciziei TAS.

Reclamă

Aceasta este cea mai bună clasare a României în ierarhia pe medalii din 2008 (Beijing), când tricolorii încheiau pe 18 (4-1-4). La JO 2020 (Tokyo), România termina pe locul 46 în clasamentul pe medalii (1-3-0), după ce la Rio 2016 a fost pe 47 (1-1-2), iar la Londra 2012 s-a clasat pe 31 (2-4-1).

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:41

Un jucător de la FCSB, OUT pentru returul cu Sparta Praga. Anunţul lui Charalambous: „A suferit o accidentare”

19:30

„L-a dezamăgit pe Ange Postecoglou” Concluzii dure ale englezilor după prestaţia lui Radu Drăguşin din Tottenham – Bayern 2-3

19:28

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot

19:06

LIVE SCOREPetrolul – Universitatea Cluj 0-0. Duel încins la Ploieşti între două dintre cele mai solide echipe din Liga 1

18:51

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid

18:31

Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: „Nu există niciun dubiu”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și