Închide meniul
Foto

Imagini tulburătoare! Gigi Becali a izbucnit în plâns după ce a primit Crucea Patriarhală. Mii de oameni au asistat la ceremonie

Publicat: 28 septembrie 2021, 10:53

Gigi Becali

Gigi Becali, recompensat cu Crucea Patriarhală

basilica.ro

  • Gigi Becali, ctitor la o biserică din Teleorman
  • Patronul lui FCSB a izbucnit în plâns

Gigi Becali a finanțat şi construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator, din Drăgăneşti, judeţul Teleorman. La sfinţirea acesteia au participat câteva mii de credincioşi. Printre ei a fost şi finanţatorul lui FCSB, soţia şi sora acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a izbucnit în plâns la Mănăstirea Pantocrator

Pentru că a fost unul dintre cei mai importanţi ctitori ai bisericii, Gigi Becali a fost recompensat cu Crucea Patriarhală pentru mireni. Distincţia i-a fost înmânată de mitropolitul Moldoveni şi Bucovinei, ÎPS Teofan.

În momentul în care a primit, pe scenă, Crucea Patriarhală, Gigi Becali nu a mai rezistat din cauza emoţiilor şi a izbucnit în plâns (imagini în galeria FOTO). Cu greu şi-a mai găsit cuvintele. Şi sora latifundiarului din Pipera a trăit momente unice. Dominica Geambazi a primit Crucea „Maria Brâncoveanu”.

Reclamă

Nu mai puţin de 16 ierarhi din România şi Grecia au participat la marele eveniment. Gigi Becali a participat la marele eveniment cu soția sa, Luminița. A fost o apariţie rară, din moment ce aceştia nu au mai fost surprinşi împreună de o lungă perioadă, în public. În semn de recunoștiință, pentru că au finanțat construcția bisericii, cei doi au fost pictați pe unul dintre pereți. Alături de ei au fost imortalizaţi şi alţi membri ai familiei.

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări

Patronul lui FCSB şi-a manifestat încă de anul trecut intenţia de a se retrage la o mănăstire şi nu pare a fi deloc o glumă.

Reclamă

Milionarul este hotărât să ia această decizie în momentul în care toate fiicele lui vor fi căsătorite. Până atunci, încearcă să apară tot mai rar la evenimente şi la meciuri.

Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor.

Spune tot mai des că după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas„, a declarat un prieten al lui Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!