Close

Apariţie rară, în public, a lui Gigi Becali alături de soţia Luminiţa. Ce donaţii au făcut şi modul uimitor în care au fost recompensaţi

Publicat: 27 septembrie 2021, 22:31

Gigi Becali are o relație specială cu Divinitatea. Milionarul din Pipera a devenit ctitorul unei biserici din judeţul Teleorman. A plătit o sumă importantă şi a fost însoţit de soţia sa în momentul în care s-a încheiat construcţia lăcaşului de cult.

Reclamă

Gigi Becali a finanțat construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator. Duminică, omul de afaceri a participat la sfinţirea lăcașului.

Reclamă

Gigi Becali, pe pereții unei bisericii

Gigi Becali a participat la marele eveniment cu soția sa, Luminița. A fost o apariţie rară, din moment ce aceştia nu au mai fost surprinşi împreună de o lungă perioadă, în public. În semn de recunoștiință, pentru că au finanțat construcția bisericii, cei doi au fost pictați pe unul dintre pereți. Alături de ei au fost imortalizaţi şi alţi membri ai familiei.

Gigi Becali, pe peretele unei biserici
Sursa: glasulcetatii.ro
Gigi Becali, pe peretele unei biserici
Sursa: glasulcetatii.ro

Sute de persoane au venit la slujba de sființire a bisericii. Nu mai puţin de 16 ierarhi din România şi Grecia au participat la marele eveniment.

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări. Patronul lui FCSB şi-a manifestat încă de anul trecut intenţia de a se retrage la o mănăstire şi nu pare a fi deloc o glumă.

Milionarul este hotărât să ia această decizie în momentul în care toate fiicele lui vor fi căsătorite. Până atunci, încearcă să apară tot mai rar la evenimente şi la meciuri.

„Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor.

Spune tot mai des că după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas„, a declarat un prieten al lui Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă
EMISIUNI
Constantin Din, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
9:51 FotoFemeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă și-a îndeplinit un vis: „A fost o onoare și un privilegiu!” 9:23 CM 2022 | Cum arată cotele pentru câștigarea Campionatului Mondial, înaintea optimilor de finală 8:54 VIDEOCM 2022 | A venit explicația oficială din partea FIFA, după cea mai controversată fază de la Campionatul Mondial! 8:27 CM 2022 | „Plouă” cu despărțiri la Cupa Mondială! Al 5-lea selecționer care își părăsește naționala, după încheierea grupelor 2
dec.
23:40
CM 2022 | Cum arată tabloul complet al optimilor de la Cupa Mondială din Qatar! Care sunt posibilele dueluri din sferturi
2
dec.
23:34
Mihai Stoica continuă războiul cu CSA Steaua! Ce a făcut FCSB pentru a juca din nou în Ghencea : „Cineva îşi permite să refuze zeci de mii de euro”
2
dec.
23:17
CM 2022 | Luis Suarez, acuzații incredibile la adresa FIFA: „Nu m-au lăsat să-mi văd soția și copiii!”
2
dec.
22:52
VIDEOCM 2022 | Edinson Cavani, un car de nervi după ce Uruguay a fost eliminată de la Campionatul Mondial! „El Matador” s-a răzbunat pe monitorul VAR
2
dec.
22:50
CM 2022 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul Mondial. Grupele, rezultatele, programul complet şi favoritele
2
dec.
22:45
CM 2022 | Camerun – Brazilia 1-0 şi Serbia – Elveţia 2-3. O nouă lovitură la Cupa Mondială! Înfrângere șoc pentru Selecao! Elvețienii, ultima echipă calificată în optimi
Pe același subiect
Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă
Liga 1 • 10:10
Gigi Becali a dat cărțile pe față! De ce nu l-a transferat pe jucătorul care a făcut furori la Cupa Mondială: „I-am închis telefonul!”
Leo Strizu, într-un meci la FCSB 2
Liga 1 • 2 dec., 22:31
Mihai Stoica îl apără pe Leo Strizu după ce a încurcat jucătorii de la FCSB: „O să învețe și el să vorbească, care e problema?”
Gigi Becali, într-o conferinţă de presă
Liga 1 • 2 dec., 15:38
Gigi Becali, avertisment pentru Leo Strizu, după primul meci la FCSB: „Fii atent, că știu ce probleme ai. Nu se permite la mine așa ceva”
Știri
Hello Chef sezonul 4, 23 octombrie 2022: Roxana Blenche şi Macanache
Close