Închide meniul

Apariţie rară, în public, a lui Gigi Becali alături de soţia Luminiţa. Ce donaţii au făcut şi modul uimitor în care au fost recompensaţi

Publicat: 27 septembrie 2021, 22:31

Reclamă
Apariţie rară, în public, a lui Gigi Becali alături de soţia Luminiţa. Ce donaţii au făcut şi modul uimitor în care au fost recompensaţi

Gigi Becali are o căsnicie perfectă cu Luminiţa Becali

Gigi Becali a finanțat construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator. Duminică, omul de afaceri a participat la sfinţirea lăcașului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, pe pereții unei bisericii

Gigi Becali a participat la marele eveniment cu soția sa, Luminița. A fost o apariţie rară, din moment ce aceştia nu au mai fost surprinşi împreună de o lungă perioadă, în public. În semn de recunoștiință, pentru că au finanțat construcția bisericii, cei doi au fost pictați pe unul dintre pereți. Alături de ei au fost imortalizaţi şi alţi membri ai familiei.

Gigi Becali, pe peretele unei biserici
Sursa: glasulcetatii.ro
Gigi Becali, pe peretele unei biserici
Sursa: glasulcetatii.ro

Sute de persoane au venit la slujba de sființire a bisericii. Nu mai puţin de 16 ierarhi din România şi Grecia au participat la marele eveniment.

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări. Patronul lui FCSB şi-a manifestat încă de anul trecut intenţia de a se retrage la o mănăstire şi nu pare a fi deloc o glumă.

Milionarul este hotărât să ia această decizie în momentul în care toate fiicele lui vor fi căsătorite. Până atunci, încearcă să apară tot mai rar la evenimente şi la meciuri.

Reclamă
Reclamă 4

„Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor.

Spune tot mai des că după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas„, a declarat un prieten al lui Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și