Închide meniul
Foto

Imagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2024, 20:30

Reclamă
Imagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB

Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB

Captură AntenaSport

Imagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB, chiar în startul partidei cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În startul partidei cu CFR Cluj, camerele TV l-au suprins pe pe patronul de la FCSB cu nepoţica sa în braţe. Becali a dezvăluit şi cum s-a decis să vină pe stadion, la meciul în care echipa sa va primi titlul de campioană. (VEZI IMAGINI RARE CU GIGI BECALI ŞI NEPOATA PE ARENA NAŢIONALĂ)

Imagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională

M-a rugat toată familia. Şi fetele m-au rugat, şi nevastă-mea şi ginerele meu. Şi nepoata mea, Măriuca, o să meargă pe stadion. Şi a zis să îi spui lui papu să mă vadă să se uite la televizor. Şi am zis să vin să o văd aşa. A fost o chestiune de moment„, a spus Gigi Becali la sosirea la Arena Naţională. Gigi Becali a făcut şi un gest de afecţiune pentru nepoţica sa. A sărutat-o pe obraz în timp ce o ţinea în braţe.

Arena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani

Arena Naţională a fost colorată în roşu-albastru la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj. Fanii au pregătit o scenografie impresionantă la duelul la finalul căruia jucătorii lui Elias Charalambous vor primi trofeul de campioni.

Înainte de fluierul de start al partidei, Arena Naţională a fost colorată în culorile FCSB-ului, toţi fanii prezenţi pe stadion fiind parte din coregrafia specială pregătită pentru acest meci. În peluză a fost afişat şi un banner special, care îl înfăţişa pe Darius Olaru, ridicând trofeul de campion.

Reclamă
Reclamă 4
„România e roş-albastră”, a fost mesajul afişat de fanii FCSB-ului. În mijlocul tribunei a doua şi a peluzei au fost câteva sectoare colorate şi în galben.

La finalul partidei de pe Arena Naţională, jucătorii de la FCSB vor primi trofeul şi medaliile de campioni. Ulterior, vor face un tur prin Bucureşti pentru a sărbători primul titlu cucerit după o pauză de nouă ani.

La meciul cu CFR Cluj, titularii de la FCSB nu au fost menajaţi, şi au revenit în primul 11 şi Florinel Coman şi Vlad Chiricheş.

Pe stadion este prezent şi Gigi Becali, care a revenit astfel la un meci al FCSB-ului, după o pauză de patru ani. Acesta şi-a făcut apariţia la stadion cu câteva minute înainte de startul meciului.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:10

Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România – Olanda: „E incredibil! Aveam bilete!”

17:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Edi atacă cu Man, Drăguş şi Ianis Hagi. Echipele de start

17:12

Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2024! Elena Rybakina, victorie fără emoţii la All England Club

16:44

Trei echipe din Bundesliga, pe urmele unui tricolor! Ce jucător al României poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

15:58

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

15:55

Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și