Închide meniul
Foto

Arena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani

Viviana Moraru Publicat: 11 mai 2024, 20:18

Reclamă
Arena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani

Arena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB - CFR Cluj

Arena Naţională, la FCSB - CFR Cluj/ AntenaSport

Arena Naţională a fost colorată în roşu-albastru la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj. Fanii au pregătit o scenografie impresionantă la duelul la finalul căruia jucătorii lui Elias Charalambous vor primi trofeul de campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre FCSB şi CFR Cluj e sold-out! Partida este în format live text, pe AS.ro.

Arena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj

Înainte de fluierul de start al partidei, Arena Naţională a fost colorată în culorile FCSB-ului, toţi fanii prezenţi pe stadion fiind parte din coregrafia specială pregătită pentru acest meci. În peluză a fost afişat şi un banner special, care îl înfăţişa pe Darius Olaru, ridicând trofeul de campion.

„România e roş-albastră”, a fost mesajul afişat de fanii FCSB-ului. În mijlocul tribunei a doua şi a peluzei au fost câteva sectoare colorate şi în galben.

La finalul partidei de pe Arena Naţională, jucătorii de la FCSB vor primi trofeul şi medaliile de campioni. Ulterior, vor face un tur prin Bucureşti pentru a sărbători primul titlu cucerit după o pauză de nouă ani.

Reclamă
Reclamă 4

La meciul cu CFR Cluj, titularii de la FCSB nu au fost menajaţi, şi au revenit în primul 11 şi Florinel Coman şi Vlad Chiricheş.

Pe stadion este prezent şi Gigi Becali, care a revenit astfel la un meci al FCSB-ului, după o pauză de patru ani. Acesta şi-a făcut apariţia la stadion cu câteva minute înainte de startul meciului.

Echipele de start la FCSB – CFR Cluj:

Reclamă

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru (cpt.) – Oct. Popescu, Băluță, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Panțîru, Haruț, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Antwi, Toma, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu, David Popa
Antrenor: Elias Charalambous

CFR CLUJ: Sava – Mogoș, Boben, Kresic, Camora (cpt.) – Muhar, K. Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Cr. Manea, Abeid, M. Ilie, Ajeti, Aussi, R. Filip, Fică, Avonou, Serebe, Michael
Antrenor: Dan Petrescu

Familia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului

Familia lui Elias Charalambous este prezentă pe Arena Naţională la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Aproximativ 20 de persoane au venit să-l susţină pe antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor.

Soţia şi fiica lui Elias Charalambous nu au lipsit de la Arena Naţională şi au atras toate privirile. Familia lui Elias Charalambous şi-a făcut apariţia la stadion cu steagul Ciprului, iar tatăl antrenorului de la FCSB a transmis un scurt mesaj, atunci când intra pe stadion.

„Felicitări! Le dorim să câştige şi mai multe titluri. Sunt foarte mândru de el, de Elias”, a transmis tatăl lui Elias Charalambous, la Arena Naţională.

De asemenea, înainte de a intra pe stadion, membrii familiei lui Elias Charalambous s-au fotografiat cu steagul Ciprului, pe treptele Arenei Naţionale. Nu mai puţin de 17 persoane au venit să-l susţină pe tehnicianul cipriot, majoritatea fiind îmbrăcaţi în tricourile de campioni ale roş-albaştrilor.

Elias Charalambous este antrenorul roș-albaștrilor de pe data de 30 martie a anului trecut. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, în cele 54 de meciuri petrecute pe banca actualei campioane a adunat o medie de 2 puncte per meci.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și