Închide meniul
Foto

„În paradis” Teo Meluţă s-a filmat în costum de baie şi şi-a uluit fanii. Cea mai frumoasă fotbalistă din România, vacanţă de vis

Reclamă

Publicat: 30 decembrie 2023, 14:51

„În paradis” Teo Meluţă s-a filmat în costum de baie şi şi-a uluit fanii. Cea mai frumoasă fotbalistă din România, vacanţă de vis

Teo Meluţă s-a filmat în costum de baie şi şi-a uluit fanii

Teo Meluţă şi iubitul ei, în vacanţa din Madeira / Instagram

Teo Meluţă (24 de ani) s-a filmat în costum de baie şi şi-a uluit fanii. Considerată a fi cea mai frumoasă fotbalistă din România, jucătoarea de la Poli Timişoara îşi petrece finalul de an în Madeira. Se bucură de o vacanţă de vis chiar „acasă” la Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Paradis!„, a fost modul prin care a descris românca destinaţia aleasă. Teo este însoţită de iubitul ei, Vlad Nicoară. Acesta este preparator fizic la naţionala României U21 şi la UTA.

Teo Meluţă s-a filmat în costum de baie şi şi-a uluit fanii

Teo Meluţă a făcut baie în Oceanul Atlantic. S-a filmat în costum de baie, iar imaginile s-au viralizat imediat. „Sunteţi minunaţi împreună„, i-a scris un fan de pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Teo Meluță (@teeeomeluta)

Reclamă

Meluţă este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi se simte excelent în Madeira, oraşul în care s-a născut Cristiano Ronaldo. ”Clar m-am îndrăgostit de această insulă”, a transmis cunoscuta fotbalistă.

Meluţă s-a recuperat după o accidentare horror suferită la Lugano. Sportiva din naţionala României a decis să revină în România. A semnat cu Poli Timişoara.

Am ales Politehnica Timișoara pentru că am încredere că Șefu’, așa cum îi spun eu domnului Albon, poate să construiască un proiect sănătos, pe termen lung, care să aducă lucruri pozitive în fotbalul feminin românesc. Apreciez foarte mult faptul că toți cei din staff și conducere au înțeles că trebuie răbdare în procesul meu de recuperare și îmi sunt alături pentru a mă reface complet și pentru a reveni cât mai repede pe teren să ajut echipa în obținerea rezultatelor pozitive„, spunea Meluţă în luna august.

Reclamă 4 / 0/3

Teo Meluță: ”În China, arbitrul m-a pus, pe teren, să-mi tai unghiile! Cu ce? Cu unghiera!”

Teo Meluță a povestit la AS.ro LIVE cum, la un turneu în China, a fost obligată să-și taie unghiile chiar pe teren!

Aveam o colegă cu unghii ceva mai mare. La un contact, le-a <<uitat>> în carnea unei adversare. Pentru că curgea sânge, arbitrul a oprit jocul. A venit la mine, s-a uitat că le am cam mari și mi-a zis să le tai”, a spus Teo.

În primul rând că nu fusesem eu, în al doilea rând, cum să le tai, acolo, pe teren? Cu unghiera!”, a venit răspunsul.

Pentru că meciul nu putea continua, Meluță a ieșit de pe teren și și-a bandajat, cu leucoplast, toate degetele, ca la un concert Michael Jackson. ”Colega mea, cea care faultase, s-a retras pe marginea terenului și, pentru că avea o unghieră, și-a tăiat unghiile

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională Vezi toate știrile
Citește și