Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Teo Meluță: ”În China, arbitrul m-a pus, pe teren, să-mi tai unghiile! Cu ce? Cu unghiera!”

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2021, 8:36

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Teo Meluță: ”În China, arbitrul m-a pus, pe teren, să-mi tai unghiile! Cu ce? Cu unghiera!”

frf

Teo Meluță a debutat la echipa națională când încă nu împlinise 15 ani

Prezentă la AS.ro live, Teo Meluță, una dintre cele mai bune jucătoare de fotbal feminin de la noi, a povestit cum, la un turneu în China, cu echipa națională, a fost obligată să-și taie unghiile chiar pe teren!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Aveam o colegă cu unghii ceva mai mare. La un contact, le-a <<uitat>> în carnea unei adversare. Pentru că curgea sânge, arbitrul a oprit jocul. A venit la mine, s-a uitat că le am cam mari și mi-a zis să le tai”, a istorisit Teo. ”În primul rând că nu fusesem eu, în al doilea rând, cum să le tai, acolo, pe teren?” ”Cu unghiera!”, a venit răspunsul.

Pentru că meciul nu putea continua, Meluță a ieșit de pe teren și și-a bandajat, cu leucoplast, toate degetele, ca la un concert Michael Jackson. ”Colega mea, cea care faultase, s-a retras pe marginea terenului și, pentru că avea o unghieră, și-a tăiat unghiile. Haha, așa e și titlul: cu unghiera la jambiere!” 

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:40

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria: „Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc”

12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

12:06

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

11:55

Neamţul Daniel Siebert arbitrează România – Slovacia de la EURO 2024. Istvan Kovacs, delegat la Cehia – Turcia

11:28

Sorana Cîrstea, cel mai bine clasată româncă, în topul WTA. Simona Halep a urcat 5 locuri

11:12

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și