Închide meniul

Incident şocant între doi minori: „L-a înjunghiat cu foarfeca în spate. Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2023, 12:58

Reclamă
Incident şocant între doi minori: „L-a înjunghiat cu foarfeca în spate. Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul

Incident şocant între doi minori

Sursa foto: pixabay.com

Incident şocant între doi minori, ambii juniori ai lui CS Dinamo. Un jucător de 16 ani i-a atacat pe doi colegi mai tineri de la CS Dinamo, iar unul dintre băieţii loviţi a ripostat cu o foarfecă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentul a fost foarte aproape să se transforme într-o tragedie. El a fost confirmat atât de antrenorul Cristian Delcea, cât şi de preşedintele lui CS Dinamo, Ionuţ Popa. Având în vedere că cei doi fotbalişti sunt minori, identitatea lor nu a fost declinată.c

Incident şocant între doi minori: „L-a înjunghiat cu foarfeca în spate. Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul”

Din ce am înțeles, băiatul respectiv a venit peste ai mei în cameră, a lovit cu picioarele în ușă și a început să-i ia la bătaie pe cei doi juniori din încăperea respectivă. Nu cunosc exact motivele, dar probabil niște chestiuni adolescentine.

Unul dintre băieții atacați a găsit o foarfecă, cu care își tăia jambierele, și, probabil pentru a se apăra, l-a lovit cu vârful obiectului într-un omoplat. Am auzit ulterior că i-ar fi produs o rană destul de serioasă, au lipsit vreo 2 milimetri până la plămâni. Inițial, informația era că-l atinsese în picior, dar realitatea a fost alta. Înțeleg că băiatul ar urma să fie externat în cursul zilei de luni de la spitalul Grigore Alexandrescu, unde a fost mutat între timp”, a declarat Cristian Delcea, antrenor CS Dinamo, pentru prosport.ro.

Ştim despre incident încă din seara producerii lui. Vom avea luni o ședință pe marginea subiectului. Oricum, pe trei dintre cei implicați i-am dat deja afară. Le oferim toate condițiile din punct de vedere sportiv, material, tehnic, dar dacă ei așa consideră că trebuie să se comporte, suportă consecințele normale. Nu putem să punem paznic la fiecare ușă din cămin. Din punctul meu de vedere, băiatul care a lovit cu foarfeca a vrut să se apere atunci. Nu el a declanșat scandalul. I-a produs o zgârietură colegului său, asta e ceea ce știu”, a declarat preşedintele clubului, Ionuţ Popa, pentru sursa citată.

Reclamă

Potrivit şefului de la CS Dinamo, tânărul care a ripostat cu foarfeca este din Craiova și a fost adus recent la clubul din Ştefan cel Mare. ”A participat inclusiv la selecțiile FRF pentru constituirea naționalei U15”, menţiona Popa.

Dănuț Lupu, opinie fermă despre o fuziune între FC Dinamo și CS Dinamo: „Nu poți să faci o asociere cu ei!”

Dănuț Lupu, team managerul de la CS Dinamo, a avut o opinie fermă despre o fuziune între FC Dinamo și CS Dinamo!

În prezent, FC Dinamo trece prin momente cumplite, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar.

Reclamă 4 / 0/3

„Deocamdată, nu poți să faci o asociere cu ei, atâta timp cât ei au datorii. Noi suntem dispuși, și anul trecut am avut o discuție cu ei. Am vrut să-i ajutăm, să le dăm centrul de copii și juniori, nu au fost de acord la vremea respectivă.

Nu depinde de mine, eu îmi doresc. Clubul are un președinte, președintele, la rândul lui, are niște șefi, eu dacă am spus un lucru, a fost cel pe care mi l-am dorit. Cred că ar fi bine pentru Dinamo. De la a vrea eu până la a vrea și ceilalți, e cale lungă”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și