Închide meniul

Incredibil! Fundașul ucrainean Mykolenko l-a făcut praf pe căpitanul naționalei Rusiei, Artem Dzyuba: “Nenorocitule! Veți fi închiși tot restul vieții!”. Mesajul uluitor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 martie 2022, 19:40 / Actualizat: 2 martie 2022, 9:14

Incredibil! Fundașul ucrainean Mykolenko l-a făcut praf pe căpitanul naționalei Rusiei, Artem Dzyuba: “Nenorocitule! Veți fi închiși tot restul vieții!”. Mesajul uluitor

Artem Dzyuba, căpitanul naționalei Rusiei

Profimedia

Rusia a atacat Ucraina, iar reacțiile din lumea sportului continuă să curgă. Vitaliy Mykolenko, fundașul ucrainean de la Everton, l-a distrus în mediul online pe Artem Dzyuba, atacantul lui Zenit și al naționalei Rusiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dzyuba nu a oferit vreo reacție cu privire la războiul iscat de țara sa, la ordinul lui Vladimir Putin. Lipsa de atitudine din partea căpitanului naționalei Rusiei și a colegilor săi l-a înfuriat la culme pe tânărul Mykolenko.

Vitaliy Mykolenko l-a făcut praf pe Artem Dzyuba, după ce Rusia a atacat Ucraina!

Fundașul ucrainean a avut un mesaj tulburător îndreptat către Dzyuba, pe contul de Instagram:

„În timp ce tu, nenorocitule, rămâi tăcut alături de ceilalți colegi din echipa națională, civili sunt omorâți în Ucraina. Vei fi închis în temniță pentru restul vieții și, cel mai important, pentru restul vieții copiilor tăi. Și pentru asta mă bucur”, a scris Vitaliy Mykolenko, pe contul de Instagram.

Reclamă

Artem Dzyuba, fără reacție după ce Rusia a atacat Ucraina

Ultima postare a lui Artem Dzuyba datează de acum 6 zile și face referire la o sărbătoare națională de pe 23 februarie.

View this post on Instagram


A post shared by Artem Dzyuba (@artem.dzyuba)

Reclamă 4 / 0/3

Rusia, exclusă de la barajul pentru Campionatul Mondial 2022! FIFA și UEFA, sancțiuni uriașe după izbucnirea războiului în Ucraina

FIFA și UEFA au suspendat echipele rusești, inclusiv naţionala Rusiei, din competiţiile internaţionale, inclusiv Cupa Mondială, ca reacţie la invazia rusă în Ucraina.

„În urma deciziilor inițiale adoptate de Consiliul FIFA și de Comitetul Executiv al UEFA, care prevedeau adoptarea unor măsuri suplimentare, FIFA și UEFA au decis astăzi împreună, ca toate echipele ruse, fie echipe reprezentative naționale, fie echipe de club, să fie suspendate de la participarea în competițiile FIFA și UEFA până la noi ordine.

Aceste decizii au fost adoptate astăzi de Consiliului FIFA și de Comitetul Executiv al UEFA, respectiv cele mai înalte organe de decizie ale ambelor instituții în astfel de probleme urgente.

Fotbalul este unit în deplină solidaritate cu toți oamenii afectați din Ucraina. Ambii președinți, FIFA și UEFA, speră că situația din Ucraina se va îmbunătăți semnificativ și rapid, astfel încât fotbalul să poată fi din nou un vector de unitate și pace între oameni.

UEFA a rupt parteneriatul cu Gazprom

O altă decizie anunțată astăzi, cu efect imediat, este faptul că UEFA a hotărât să încheie parteneriatul cu Gazprom în toate competițiile. Decizia a intrat deja în vigoare și acoperă toate acordurile existente, inclusiv UEFA Champions League, competițiile UEFA la echipele naționale și UEFA EURO 2024.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a participat la ședința online din această seară în calitate de membru al Consiliul FIFA, rol care îi oferă și statutul de membru în Comitetul Executiv UEFA”,infomează frf.ro.

Citește și:
Reclamă
Recomandări
  • Vitaliy Mykolenko l-a făcut praf pe Artem Dzyuba, după ce Rusia a atacat Ucraina
  • Mesajul tulburător postat de tânărul fundaș ucrainean

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și