Închide meniul

Ioan Andone, destăinuiri despre relația pe care o avea cu Giovanni Becali la Dinamo: „Era extrem de violent, a avut ceva cu mine de la început”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 decembrie 2022, 21:44

Ioan Andone, destăinuiri despre relația pe care o avea cu Giovanni Becali la Dinamo: Era extrem de violent, a avut ceva cu mine de la început”

Ioan Andone, dezvăluiri despre relația pe care o avea cu Giovanni Becali la Dinamo

Ioan Andone / Profimedia

Ioan Andone, destăinuiri despre relația pe care o avea cu Giovanni Becali la Dinamo. „Fălcosul” a povestit despre tensiunile pe care le-a trăit în 2005.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acea vreme, Giovanni Becali era președintele clubului bucureștean și avea o influență majoră în privința multor decizii.

Ioan Andone, destăinuiri despre relația pe care o avea cu Giovanni Becali la Dinamo

Primul mandat al lui Ioan Andone la Dinamo a fost în perioada 2003-2005. Atunci, tehnicianul a reușit să câștige eventul, însă relația cu Giovanni Becali a continuat să fie una tensionată.

„Cu Giovanni au fost contre puternice atunci. Acum pot să le spun, mai râdem acum când ne vedem. Nu se putea lucra cu Giovanni. El voia altceva. Giovanni era extrem de violent, cu cine îşi permitea, nu cu mine. Cu mine nu putea să fie. Dar era impulsiv. Ceva a avut el cu mine de la început.

Eu puteam să iau şi al doilea campionat la rând, dar cu el nu m-am înţeles, nu ştiu de ce. Atunci căuta alt tip de antrenor”, a spus Ioan Andone, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Ioan Andone a rememorat momentul în care și-a dat jos pantalonii în fața lui Valentin Ceaușescu

Unul dintre momentele care i-au adus celebritatea lui Ioan Andone a avut loc în 1989, în timpul unui derby Steaua – Dinamo. Acesta l-a sfidat pe Valentin Ceaușescu, dându-și pantalonii jos în fața lui.

Ioan Andone susține că, acum, regretă gestul făcut în 1989. Acesta se consideră norocos pentru faptul că a fost suspendat doar trei luni.

„Au fost, ştii cum, nervi, mi-a părut rău până la urmă. Am făcut-o la nervi. (n.r. a fost un risc mare pe care vi l-aţi asumat?) Da, da, acum realizez, am realizat şi atunci, mi-am dat seama.

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă, m-am dus acasă şi i-am zis lui nevastă-mea, aveam din aia de instructor sportiv, mă duc să antrenez grupe de copii la Corvinul, asta îmi era.

Deja îmi făcusem planul să mă duc acasă. Doi ani m-a suspendat prima dată, apoi a zis un an, la câteva zile, imediat s-a modificat şi după aia m-a lăsat trei luni.

Cred că şansa mea a fost că Ienei era la naţională şi mă băteam cu Bumbescu atunci la titular. Emil Săndoi apăruse tot în acea perioadă”, a declarat Ioan Andone, pentru orangesport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și