Închide meniul

Ioan Becali a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi va fi operat. Ce problemă de sănătate are

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2021, 22:43

Ioan Becali a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi va fi operat. Ce problemă de sănătate are

Ioan Becali a fost internat

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Giovani Becali a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru a se opera la splină. Astfel, medicii îi vor face o splenectomie, după ce omul de afaceri a acuzat dureri în repetate rânduri, scriu cei de la fanatik.ro. Ioan Becali a avut un an extrem de încărcat. Firma sa impresariat a realizat cele mai tari transferuri din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali a făcut transferurile anului în fotbalul românesc

Ioan Becali a început anul în forţă. Acesta a realizat transferul lui Dennis Man la Parma la începutul anului, pentru suma de 13 milioane de euro. Au urmat dubla lovitură dată la Galatasaray Istanbul. Ioan Becali a negociat prima dată transferul lui Alexandru Cicâldău, pentru ca mai apoi să îl transfere şi pe Olimpiu Moruţan la echipa antrenată de Fatih Terim.

Eu am primit o grămadă de telefoane, nu am răspuns la mine. Nu am făcut niciodată o declaraţie până când lucrurile au fost clarificate. Cluburile au avut discuţii şi până la două noaptea. S-au reluat şi s-au aranjat pe la orele 14:00 -15:00 şi au semnat contractele atât FCSB, cât şi Galatasaray.

Reclamă

Când s-a vehiculat suma de 10 milioane, dacă FCSB spunea 7 milioane de euro, se făcea atunci şi nu mai urmau acele 3 meciuri în care el nu a mai jucat, nu mai era în formă. Au fost şi acele rezultate care nu l-au ajutat. În privinţa jucătorului, el nu a semnat contractul care va fi pe 5 ani”, spunea Ioan Becali în momentul în care a plecat cu Olimpiu Moruţan la Istanbul.

Momentul când Ioan Becali i-a închis telefonul în nas lui Gigi Becali

Ioan Becali este vărul lui Gigi Becali şi, deşi anul acesta l-a ajutat pe patronul FCSB să încaseze milioane de euro, cei doi nu şi-au vorbit ani de zile. Fostul impresar a dezvăluit cum s-a certat cu vărul său. Totul a pornit de la fotbal. Cei doi nu s-au înţeles, iar Giovani Becali i-a închis telefonul în nas patronului FCSB.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cadoul de peste 150.000 de euro pe care şi l-a făcut Victor Becali
Extra • 2 ian., 17:30
FOTO
Cadoul de peste 150.000 de euro pe care şi l-a făcut Victor Becali! Milionarul nu se uită la bani atunci când îşi doreşte ceva!
Ce poate să facă Gigi Becali în fiecare seară
Extra • 1 sept., 10:56
Ioan Becali, dezvăluiri fabuloase despre cum adoarme Gigi Becali: „Mă gândesc: ‘Ia să îl bag pe Coman acolo şi dracii dispar!'”
Ioan Becali, despre situaţia lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă
Serie B • 28 mart., 12:30
Ioan Becali, despre situaţia lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Parma – Palermo e LIVE exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 15:00
Giovanni Becali
Liga 1 • 14 mart., 13:36
Giovanni Becali a anunţat singura echipă pentru care Dan Petrescu e dispus să plece de la CFR Cluj: „Pleacă dacă îl caută”
Dan Petrescu, reacţie după ce l-a văzut pe Giovanni Becali la stadion
Liga 1 • 14 mart., 9:08
Dan Petrescu, reacţie fabuloasă după ce l-a văzut pe Giovanni Becali la CFR Cluj – U Cluj 4-0: „A venit pentru mine cu ofertă de la Real Madrid”