Închide meniul

Ioan Becali, dezvăluiri fabuloase despre cum adoarme Gigi Becali: „Mă gândesc: ‘Ia să îl bag pe Coman acolo şi dracii dispar!'”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 septembrie 2023, 10:56

Reclamă
Ioan Becali, dezvăluiri fabuloase despre cum adoarme Gigi Becali: „Mă gândesc: Ia să îl bag pe Coman acolo şi dracii dispar!'

Ce poate să facă Gigi Becali în fiecare seară

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Ioan Becali a făcut dezvăluiri fabuloase despre cum adoarme Gigi Becali. Spre deosebire de patronul de la FCSB, Ioan Becali a recunoscut că mai ia pastile ca să poată dormi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali a dezvăluit că Gigi Becali adoarme extrem de uşor, iar secretul a fost dezvăluit chiar de patronul de la FCSB. Gigi Becali se gândeşte la tactica de la FCSB ca să poată dormi.

Ioan Becali, dezvăluiri fabuloase despre cum adoarme Gigi Becali

„Vrei să-ţi spun ceva? Gigi nu are altă activitate decât biserica, curtea lui, familia lui. Îl aud la gard când vorbeşte: ‘Bagă pompa, fă aia, curăţă aia’. Stă cu oamenii toată ziua în grădină. În afară de asta ce face? Merge la biserică, stă două ore pe zi, face rugăciuni. Restul, ce să facă seară? Doarme două-trei ore la prânz. Are un somn…

Alaltăieri am vorbit cu el despre un jucător si m-a ţinut jumătate de oră. L-am simţit că are voce de somn. ‘Ai dormit?’. ‘Da, vreo două-trei ore’. Şi eu iau pastile ca să adorm. ‘Cum faci?’. ‘Cum fac, Giovanni: uit de draci, că dracii…’. Mie îmi vine toată viaţa înainte şi d-aia nu adorm aşa de uşor. Eu iau o pastilă subţirică, mă ameţeşte şi dorm.

‘Băi, Giovanni, dracii nu te lasă să dormi. Şi la mine vin, dar ştii ce fac? Îi las deoparte. Mă gândesc ce altă preocupare am: ia să-l bag pe Coman acolo, pe ăla acolo, pe ăla acolo, şi dracii dispar. Şi dorm şapte-opt ore’. Bravo, mă. Fiecare om are apucăturile lui. Ce vrei să faci?”, a spus Ioan Becali la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali i-a propus lui Giovanni Becali să vină alături de el la roş-albaştri

Gigi Becali i-a propus lui Giovanni Becali să vină alături de el la roş-albaştri. Fostul agent de jucători a dezvăluit că această discuţie a avut loc în avion, în 1999.

Într-un meci al Stelei în Anglia, cu West Ham (n.r. – în 1999), cred, în cupele europene, că era şi Păunescu atunci… În avionul de întoarcere eram cu Gigi la business, pe scaunele din faţă. ‘Giovanni, am de gând să investesc la Steaua, vrei să vii cu mine?’. ‘Nu vin’.

I-am zis un singur lucru. ‘Ai grijă cum faci actele’. Nu bănuiam nimic, doar i-am zis să aibă grijă cum face actele, că urma să bage bani. A avut probleme mai târziu cu actele şi încă are.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă eu mă băgam atunci cu el, probabil era mai bine, că eu nu făceam despărţirea asta (n.r.: a brandului Steaua). Rămâneam acolo, în Ghencea. Nu rămânea echipa la armată. Eram cu el, dar rămâneam în Ghencea.

Reuşeam cu ăia (n.r.: din armată), dădeam un procent şi armatei, 30% să menţină stadionul, aveam numai bonusuri, nu? Probabil.

Dar nu am vrut (n.r.: să investească la echipa lui Gigi Becali). I-am zis că e un risc şi a fost un risc, nu?”, a declarat Giovanni Becali în podcastul „SportCast cu Sile

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și