Închide meniul

Ion Țiriac a cheltuit 7,5 milioane de euro doar ca să-și satisfacă viciul! Ce a cumpărat cu suma amețitoare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 decembrie 2021, 11:45

Ion Țiriac a cheltuit 7,5 milioane de euro doar ca să-și satisfacă viciul! Ce a cumpărat cu suma amețitoare

Prima iubire a lui Ion Țiriac

Profimediaimages

Ion Țiriac a plătit o sumă amețitoare pentru un domeniu exclusivist din Namibia, unde merge la vânătoare! Potrivit evz.ro, miliardarul român a plătit 5,5 milioane de euro pentru achiziția proprietății și alte două milioane de euro pentru a extinde un lac natural din zona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țirac a plătit 7,5 milioane de euro ca să-și satisfacă viciul

Domeniul cumpărat de Ion Țiriac cuprinde un resort cu piscină, opt bungalouri și două vile luxury pentru oaspeți, potrivit sursei citate. Omul de afaceri români a ales Namibia pentru că acolo se vânează animale mari, dar și leoparzi, zebre și antilope.

Ion Țiriac este un mare amator de vânătoare, ba chiar a absentat de la nunta Simonei Halep pentru pasiunea sa. Miliardarul român își petrece majoritatea timpului liber în Namibia. Potrivit sursei citate, Țiriac a cumpărat domeniul respectiv încă de anul trecut, în plină pandemie.

Ion Țiriac a ajuns pe locul 3 în topul celor mai bogați români, conform celor de la Forbes România. Are o avere de 1,23 miliarde de euro. Pe primul loc în acest clasament se află Daniel Dines, cu o avere de 1,58 miliarde de euro.

Ion Țiriac a renunțat la Madrid Open

Țiriac cumpără o afacere și renunță la alta. Românul a vândut turneul de tenis de la Madrid. După 12 ani, fostul mare jucător român a renunţat la licenţa pe care o avea atât pentru competiţia masculină (ATP Masters 1000), cât şi pentru cea feminină (WTA 1000 Mandatory).

Reclamă

IMG, companie din cadrul grupului Endeavour care produce evenimente sportive şi de divertisment, a încheiat un acord cu Super Slam Ltd şi afiliaţii săi pentru a achiziţiona turneul de tenis Mutua Madrid Open, deţinut până în prezent de omul de afaceri Ion Ţiriac, şi turneul de golf Acciona Open de Espana, informează news.ro.

În cadrul achiziţiei, Madrid Trophy Promotion SLU (MTP), care operează turneele Mutua Madrid Open şi Acciona Open de Espana, va deveni parte a IMG. Gerard Tsobanian, CEO şi director de turnee al MTP, devine vicepreşedinte în divizia globală de evenimente de tenis a IMG, condusă de Gabin Forbes, şi va continua să supravegheze desfăşurarea de zi cu zi a turneelor împreună cu echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și