Închide meniul

Ion Țiriac a dezvăluit ce proiect măreț are în Africa! Ce caută miliardarul român: „Asta mă preocupă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2022, 17:53

Ion Țiriac a dezvăluit ce proiect măreț are în Africa! Ce caută miliardarul român: „Asta mă preocupă

Ion Țiriac a vorbit despre afacerea din Africa

Ion Țiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Ion Țiriac a dezvăluit ce proiect măreț are în Africa. Miliardarul român, ajuns la 83 de ani, își petrece cea mai mare a timpului pe continentul african, unde deține o grădiniță. Fostul mare tenismen a sărit în ajutorul copiilor defavorizați din Africa, iar acum a anunțat că se află în căutarea unei profesoare care să le predea micuților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Țiriac a explicat că, în clipa de față, toată atenția sa este concentrată pe dezvoltarea grădiniței din Africa.

Ion Țiriac a dezvăluit ce proiect măreț are în Africa

Omul de afaceri român, a cărui avere este estimată la 1,4 miliarde de dolari, potrivit Forbes, își dorește să găsească persoana potrivită care să se ocupe de copiii de la grădinița finanțată de el.

„Sunt mai mult în Africa, mă preocupă cum găsesc o suplinitoare, o profesoară la grădinița pe care o am acasă acolo. Am vreo 40 de copii și trebuie să meargă la o grădiniță, lucru care acolo nu prea există. Dar la mine acasă așa se face treaba”, a spus Ion Țiriac.

Ion Ţiriac pregăteşte o investiţie uriaşă

De asemenea, Ion Ţiriac pregăteşte o investiţie uriaşă pentru a-i ajuta pe micii campioni din România. Miliardarul speră să găsească o jucătoare care să egaleze performanţele Simonei Halep şi nu se uită la bani. E gata să achite un milion de euro.

Reclamă

Suma va fi folosită, din conturile fundaţiei sale, pentru a face noi terenuri de tenis şi vestiare la Complexul Sportiv Ion Ţiriac din Bucureşti.

Fostul mare jucător român e cu gândul şi la înfiinţarea unei academii de tenis pe modelul celor pe care le-a văzut în Spania.

„Federaţia Statelor Unite are 850 de academii si cluburi de tenis pentru copii. 850! În fiecare are între 1000 şi 3000 de copii. Selecţie naturală se numeşte, nu vorbim de China şi de alte ţări. La noi e o picătură într-un ocean cu apă, să vedem ce putem să facem.

Reclamă 4 / 0/3

Pe mine mă bucură enorm să văd aşa ceva, exact ca şi copiii de la hochei. Poate mai iau şi alţii un exemplu de la asemenea organizaţii, să vedem cum le facem mai departe. La şedinţa următoare care este mâine, a Fundaţiei Ţiriac, trebuie să cer alt milion… nu de lei, de euro, care intră în această bază. Cele trei terenuri acoperite, adevărate, din toate punctele de vedere. Terenul de fotbal a fost înlocuit. S-ar putea întâmpla, peste terenul de fotbal, să mai facem alte trei terenuri de zgură în primăvară. Dar să vedem unde facem vestiarele pentru cele trei acoperite.

Noi nu avem încă o academie de tenis, trebuie să mă gândesc cumva, cu colegii mei cum o să facem în primăvară cu cei mai răsăriţi. Pe mine Spania mă încântă, trebuie să ne facem şi noi o legătură. De asta am făcut Fundaţia, ca să facă treburi de astea. Bani avem, nu e o problemă, trebuie să avem însă şi materialul uman. Şi să merite, nu atât investiţia, dar să merite încercarea ca să ajungem unde trebuie„, a declarat Ion Ţiriac.

 

 

Recomandări
  • Ion Țiriac a dezvăluit ce proiect măreț are în Africa
  • Anunțul miliardarului român

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și